Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Vauvojen leikkipaja

Nuorisotila Nasta Urheilutie 10, Pirkkala, Suomi

Kulttuuriosuuskunta Uulun kertaluontoinen paja on suunnattu 6 vk - 4 kk ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Vauvojen leikkipaja vahvistetaan vauvan ja vanhemman varhaista vuorovaikutusta sekä helpotetaan vauvaperheen arkisia toimintoja leikin ja lorujen avulla. Ohjatun toiminnan jälkeen tilaan on mahdollisuus jäädä syöttämään lasta, juomaan kuppi kahvia tai keskustelemaan lastenneuvolan terveydenhoitajan kanssa. Osallistuminen on perheille vapaaehtoista sekä maksutonta. […]

Pääkirjaston kirjailijavieraana Ann-Christin Antell

Pääkirjasto Suupantori 2 33960 Pirkkala, Finland

Keskiviikkona 27.3.2024 klo 19.00 Pirkkalan pääkirjaston vieraana on Ann-Christin Antell, josta on nopeasti tullut historiallisen romantiikan kärkinimi. Puuvillatehdas-sarjassa näkyvät Antellin arkeologian ja historian opinnot sekä rakkaus romantiikkaan ja kotikaupunkiin Turkuun.

SPR Terveyspiste

Terveyspisteessä 3.4. klo 14:00 - 16:00 aiheena Kuinka muistista voi pitää huolta? Akseli Tuuri Pirkanmaan muistiyhdistyksestä kertoo muistiyhdistyksen toiminnasta. Tietoa myös muistiin vaikuttavista tekijöistä, tutkimuksista, sairauksista ja aivoterveydestä. Mahdollisuus myös verenpaineen ja verensokerin mittaukseen sekä muuhun terveysneuvontaan. Elokolo, Suupankuja 8-10 C, sisäänkäynti talon päädystä.

Kuuntelevat kädet

Pääkirjasto Suupantori 2 33960 Pirkkala, Finland

Ota mukaan oma käsityösi ja tule viihtymään Marttojen lukemien novellien sekä hyvän seuran parissa. Kerran kuukaudessa torstaisin klo 17:30-19:00. Kevään illat: 25.1., 22.2., 4.4., 25.4. ja 30.5. Maksuton vapaa pääsy. Järjestää Pirkkalan Marttayhdistys ja Pirkkalan kirjasto.

SPR verenluovutus

Verenluovuttajia tarvitaan! Luovuta verta 8.4. klo 14-18 Pirkkalan kirkolla osoitteessa Arokuja 8. Osallistut huppariarvontaan. Ota mukaan ajokortti tai virallinen henkilötodistus.

Peruutettu Satutunti Nuolialan kirjastossa

Nuoliala keskus Kouluportinkuja 5 33950 Pirkkala, Finland

Satutunti Nuolialan kirjastossa perjantaisin klo 10 – 10.30. Nuolialan kirjaston satutunnit pidetään Nuolialan kirjaston vieressä, Wivin talossa. Wivin talo on vanhan puukoulun viereinen rakennus. Kulku satutunneille tapahtuu vasemmanpuoleisesta ulko-ovesta. Satutunneille ovat tervetulleita 3–6-vuotiaat lapset. Ryhmiä pyydämme ilmoittamaan tulostaan etukäteen kirjastoon nuoliala@pirkkala.fi tai p. 050 434 9676