Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Maalauksia ja veistoksia Ateljee Arja Krossbeck
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maalauksia ja veistoksia Ateljee Arja Krossbeck

14.7.2024 klo 12:00 - 16:00

Tapahtumasarja Tapahtuman sarjat (Näytä kaikki)

”Sivellin on instrumenttini, värit nuottini, maalaus musiikkini”, toteaa taiteestaan Arja Krossbeck.

Taiteilija Arja Krossbeck on työskennellyt taiteen parissa vuodesta 1990 lähtien. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut lukuisiin yhteisnäyttelyihin niin koti- kuin ulkomailla. Hänen teoksiaan on julkisissa tiloissa mm. Ventabrenin kulttuuri museo, Pirkanmaan musiikkiopisto Ylöjärvi, Tays ja Keskusvirastotalo Tampere sekä yksityisten henkilöiden kokoelmissa mm. iskelmätähti Paula Koivuniemi ja jääkiekkoilija Timo Jutila. Taiteilija on teoksillaan tukenut myös useita hyväntekeväisyysjärjestöjä mm. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry ja Omaiset mielenterveystyön tukena Tampere ry. Hänen teos ”Ode to the spring”  valittiin keväällä ”Spaunan kallioilla”, Ympäristötaiteen tapahtumaan Kustaviin 8.6.-31.8.2024.

Retrospektiivinen ateljee näyttely pitää sisällään maalauksia ja veistoksia eri tekniikoin. Maalauksissa materiaaleina on mm. öljy-, pastelli-, akryyli-, hiili- ja sekatekniikka. Veistosten materiaaleina on mm. savi, pronssi, metalli, puu ja eläinten luita. ”Öljyvärimaalauksiin saatan yhdistää luonnon materiaaleja kuten hiekkaa ja kaarnaa. Värejä käytän maalauksissa kerroksittain ja saatan raaputtaa maalaamattomia sekä maalattuja pintoja. Näin saan elävyyttä ja kolmiulotteisuutta teoksiini”, kertoo Arja.

Taiteilijan teokset kulkevat käsi kädessä hänen elämän kanssa. Ne ovat poimintoja matkan varrelta, henkilökohtaisia ja läheisten elämään liittyviä.  Teosten pääteemana on ilmaista elämää kokonaisuudessaan, ne sisältävät eri tunnetiloja ilman sanoja, visuaalisesti. Taiteen työskentelyn ohessa Arjalla syntyy usein aforismeja ja mietelauseita kuten; Meillä kaikilla on kyky luoda, tuoda esille sisintämme. Sen löytäminen on elämän lahja”. Taiteilija on esittelemässä teoksiaan heinäkuun sunnuntait klo 12-16.

Tapahtuman kuva, maalaus; ”Tiers of Passio Musicae” kertoo osaa kuvanveistäjä Eila Hiltusen elämästä, inhokista ikoniksi ja hänen upean Sibelius-monumentin II luonnoksen hyväksynnän raadilta Sibelius puistoon. Maalauksessa on Eila Hiltusen kasvot kyyneleen kera ja osioita hänen teoksistaan.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.7.2024
Aika:
12:00 - 16:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
facebook@arjakrossbeck

Järjestäjä

Arja
Puhelin
0503396758
Sähköposti
arjakrossbeck@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Ateljee Arja Krossbeck, Kranstolpantie 82, Pirkkala
Kranstolpantie 82
Pirkkala, 33980 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0503396758
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto