Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Yhdessä kohti ilmastotavoitteita!
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdessä kohti ilmastotavoitteita!

19.11.2020 klo 9:00 - 15:30

Kaikki mukaan ilmastotalkoisiin!

Ekokumppanit Oy:n luomat toimintamallit auttavat kuntia ottamaan kansalaiset mukaan ilmastotoimiin.

Ympäristöministeriön rahoittama Kuntalaisten ilmastotoimien vauhdittamisen toimintamallit -hanke alkaa olla loppusuoralla. Ekokumppanit Oy:n vetämän hankkeen tuloksena on syntynyt kuusi kuntien käyttöön tarkoitettua toimintamallia, joiden avulla kunnat voivat tukea asukkaidensa ilmastotoimia. Myös Pirkkala on mukana hankkeessa.

– Toimintamallit on kehitetty siten, että ne sopivat kaikkien Suomen kuntien käyttöön ja että niiden käyttöönotto onnistuu matalalla kynnyksellä.

– Toimintamalleja on pilotoitu kuudessa eri kunnassa eri puolilla Suomea ja saatujen kommenttien pohjalta mallit on hiottu lopulliseen muotoonsa.

Toimintamallit esitellään 19.11. järjestettävässä webinaarissa, jonka jälkeen mallit ja niiden viestintämateriaalit ovat kaikkien kuntien vapaasti ladattavissa osoitteessa hiilineutraalisuomi.fi. Webinaarissa kuullaan myös pilottikuntien kokemuksia ja mielipiteitä eri toimintamalleista.

Webinaari on kaikille avoin ja siihen ilmoittudutaan etukäteen: Ilmoittautumislomake

Webinaari kestää koko päivän, mutta osallistujilla on mahdollisuus ilmoittautua myös yksittäisiin osioihin. Päivän ohjelma löytyy ilmoittautumissivulta.

 

Lisätiedot
Suvi Holm, Ekokumppanit Oy, p. 040 704 4099

Tiedot

Päivämäärä:
19.11.2020
Aika:
9:00 - 15:30

Tapahtumapaikka

Webinaari
Finland + Google Map