Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Tori Jazz: TI Boyz from Brasil
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tori Jazz: TI Boyz from Brasil

24.8.2023 klo 12:00 - 14:00

Tori Jazz-juliste

Elokuun toripäivien yhteydessä päästään nauttimaan jazzmusiikista Tori Jazz -konserteissa. Torstaina 24.8. Suupantorilla esiintyy TI Boyz from Brasil klo 12. Samaan aikaan Suupantorilla ovat myös paikalliset torimyyjät myymässä leivonnaisia, perunoita, käsitöitä, lemmikkieläintarvikkeita ja paljon muuta.

TI Boyz from Brasil on Jazz-fuusioryhmä, joka esiintyy pääasiassa Euroopassa. Ryhmä on vankka Calypso Samban, Jazzin ja Bossa Novan tulkki, joka tekee omia merkittäviä akustisia sovituksiaan yhdessä luovien rytmisten kuvioiden kanssa. Ryhmä esiintyy yksin, duo-kokoonpanossa ja triona lyömäsoittajan kanssa. Yhtye vangitsee musiikin kauneuden ja luovuttaa sen yleisölle hienovaraisella ja lumoavalla tavalla, joka saa yleisön unelmoimaan kuin ensimmäistä kertaa rakastuneena.

TI Boyz from Brasil on Calypso Samban keksijä, hieno sekoitus rytmejä, joka lumoaa yleisöä ympäri Eurooppaa ja tuo takaisin 1950- ja 1960-lukujen musiikin laadun 2000-luvun vivahtein. Yhtyeen kiinnostus musiikkiin menee paljon pidemmälle kuin pelkkä kappaleiden soittaminen, se sisältää laajan tutkimuksen ja perehtymisen mukana olevien muusikoiden taitojen täydellä kyvyllä sekä yksilöinä että ryhminä. Ryhmän yhteensoiton onkin sanottu kuulostavan kuin pieneltä orkesterilta.

Terry De Coteau (Trinidad & Tobago) – tenori-, altto- and sopraanosaksofonit
Italo José (Brasilia) – 7-kielinen akustinen kitara, laulu
Gilbert Kuppusami (Mauritius) – Rummut


Osoite: Suupantori, 33960 Pirkkala

Konsertti on ilmainen ja ikärajaton.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtuman toteuttaa Pirkkalan kunta yhteistyössä Operaatio Pirkanmaan kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
24.8.2023
Aika:
12:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
, , ,