Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Tori Jazz: Atmos Duo
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tori Jazz: Atmos Duo

31.8.2023 klo 12:00 - 14:00

Elokuun toripäivien yhteydessä päästään nauttimaan jazzmusiikista Tori Jazz -konserteissa. Torstaina 31.8. Suupantorilla esiintyy Atmos Duo klo 12 alkaen.

Atmos Duo on intiimi kokoonpano joka esittää hienostunutta instrumentaalimusiikkia. Heidän esityksiään on ylistetty siitä, että ne ovat konserttitason kuunteluelämyksiä jossa molemmat äänet pääsevät esiin tasapuolisesti mukaansatempaavassa musiikillisessa keskustelussa. Duon tyyli pohjautuu vankasti jazz-standardeihin ja lattari/bossa novaan sekä Anu ja Petri Ahjokosken omiin sävellyksiin, jotka ammentavat vaikutteita kaikista em. tyyleistä.

Atmos Duo on toiminut vuodesta 1990. Mikä alkoi yhteisistä opinnoista ja musiikillisista kokeiluista, muuttui ajan saatossa saumattomaksi yhteistyöksi, jatkuen edelleen. Tampere kotikaupunkinaan vuodesta 1997, Atmos Duo on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa, intiimeistä yksityistilaisuuksista kaiken kokoisiin julkisiin tapahtumiin sekä korkean profiilin yritys- ja valtion tilaisuuksiin.

Anu ja Petri, kumppanit avioliitossa ja musiikissa, ovat molemmat kokeneita muusikoita, joiden työkokemuksiin kuuluvat mm:

• TV- ja teatterimusiikki, sekä esittäminen että säveltäminen.
• Jazz-festivaalit
• Studiotyö
• Sinfoniaorkesterit

He ovat esiintyneet Suomessa, Ruotsissa, Latviassa, Puolassa, Saksassa, Hollannissa, Britanniassa, Venäjällä ja U.S.A.:ssa.


Osoite: Suupantori, 33960 Pirkkala

Konsertti on ilmainen ja ikärajaton.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtuman toteuttaa Pirkkalan kunta yhteistyössä Operaatio Pirkanmaan kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.2023
Aika:
12:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
, , ,