Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / The 50’s Summer Festival 2019
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The 50’s Summer Festival 2019

18.5.2019 klo 19:00 - 23:59

THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2019! Aiempien keväiden malliin The 50’s Summer Festival järjestetään lauantaina 18.5.2019 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock’n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria. Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:

  • LASSE LIEMOLA Lasse Liemola on elävä legenda ja itse asiassa Suomen ensimmäisiä nuoriso-idoleja! Hän voitti vuonna 1957 kykyjenetsintäkilpailut ja pääsi levyttämään singlen Sininen kuu / Kadun aurinkoisella puolella. Liemola nousi nuorisoidoliksi samana vuonna levytetyllä laulullaan Diivaillen. Muita Liemolan menestyskappaleita olivat Anna pois, Paul Anka -suomennos Diana ja alun perin Cliff Richardin Living Doll. Suosionsa myötä Liemola pääsi myös mukaan muutamaan elokuvaan kuten Iskelmäketju vuodelta 1959. Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!
  • ROCKIN’ LADY & HER RIVERTOWN BOYS Rockin’ Lady & Her Rivertown Boys on klassista 1950-luvun rockabillyä saman aikakauden rock’n rollilla ja countrylla maustettuna soittava energinen bändi Virosta. Lavalla säteilee kaunis ja lahjakas naislaulaja, jota säestää läskibassosta, rummuista ja kitarasta koostuva rytmiryhmä. Näyttävä lavashow ja todella hyvä musiikki takaa sinulle unohtumattoman kokemuksen! A
  • RON & COOL COMPANY Aron & Cool Company huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi! Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock’n Roll. ***** Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa.

Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit! The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin – vauvasta vaariin! Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia. Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla silmänruokaa niin miehille kuin naisillekin, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit, komeat ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s ja Mr 50’s titteleistä! Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin! Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla (Valokuvauspalvelu Markku Rintala) pientä korvausta vastaan. P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla. Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI TERVETULOA!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen The 50’s Summer Festival La 18.5.2019, klo 19-24 Haikan lava, Pirkkala Ikärajaton Liput 25€, lapset alle 12v. 10€ Ennakkomyynti: Juha Leppänen Info ja haastattelupyynnöt: Juha Leppänen juha.a.leppanen@gmail.com P. 040-552 9032

https://www.facebook.com/events/863609773983497/

Tiedot

Päivämäärä:
18.5.2019
Aika:
19:00 - 23:59

Tapahtumapaikka

Haikan lava
Haikankatu 30 33950 Pirkkala Finland + Google Map