Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / The 50’s MidSummer Festival
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The 50’s MidSummer Festival

25.6.2021 klo 18:00 - 23:59

The 50’s MidSummer Festival 2021!

Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s MidSummer Festival järjestetään juhannusaattona 25.6.2021 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock’n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

The 50’s MidSummer Festival muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:

EINO GRÖN

Eino Grön on suomalainen legenda ja tangon taitaja! Maestro on levyttänyt levyttänyt lähes 700 kappaletta, ja laulu jatkuu yhä!

Grönin laulajanura alkoi Porissa vuonna 1957 paikallisyhtyeiden solistina. Ensimmäinen levytys tapahtui 1958, ja läpimurto seuraavana vuonna kappaleella ”Liian paljon rahaa”. Grönin suosio kasvoi tangolevytyksillä, kuten ”Seinillä on korvat”, ”Sä kuulut päivään jokaiseen” ja ”Illan viimeinen tango”, joiden vuoksi häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä nykyajan tangotulkitsijoista.

Eino Grön voitti Syksyn sävelen kappaleella ”Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa” vuonna 1997. Grön sai Iskelmä-Finlandia-palkinnon 26. heinäkuuta 2007 elämäntyöstään suomalaisen iskelmämusiikin puolesta.

Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!

COOL COMPANY

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye.

Cool Company on keikkaillut ahkerasti erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja pubeissa sekä yritysten ja yksityisten juhlissa vuodesta 2000 alkaen.

ARON

Aron huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock’n Roll.

MISS 50’s

Hyvän musiikin lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s titteleistä!

*****

Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

The 50’s MidSummer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin – vauvasta vaariin!

Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia.

Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla (Ilkka Valkila Photography) pientä korvausta vastaan.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, jokainenhan meistä muistaa omalta osaltaan pitää turvavälit ja huolehtia hygieniasta 😊!

P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.

Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/4090397734376817?ref=newsfeed

TERVETULOA!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

The 50’s MidSummer Festival

Pe 25.6.2021, klo 18-24

Haikan lava, Pirkkala

Ikärajaton

Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)

Ennakkomyynti: aronmusic.info@gmail.com

Info ja haastattelupyynnöt:

Juha Leppänen

aronmusic.info@gmail.com

P. 040-552 9032

Tiedot

Päivämäärä:
25.6.2021
Aika:
18:00 - 23:59

Tapahtumapaikka

Haikan lava, Pirkkala
Haikankatu 30, 33960 Pirkkala Finland + Google Map