Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Pirkkalan Yrittäjät: Suuri vaalitentti 1.3. klo 7.30-10.00 Golf Bufferissa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkkalan Yrittäjät: Suuri vaalitentti 1.3. klo 7.30-10.00 Golf Bufferissa

1.3.2023 klo 7:30 - 10:00

Tervetuloa Pirkkalan Yrittäjien suureen vaalitenttiin!

Tenttiin on kutsuttu kaikki Pirkkalasta ehdolla olevat eduskuntavaalien 2023 ehdokkaat:

Kokoomus – Katri Virkkunen

SDP – Taru Tolvanen ja Ville Merinen

Perussuomalaiset – Veli-Matti Ahtiainen

KD – Riitta Kuismanen

Keskusta – Raili Naskali

Liike Nyt – Marjo Vuorenmaa ja Sanna-Liisa Lehtonen

Vihreät – Sirpa Repo

Tentin juontaa televisiosta, elokuvista ja mainoksista tuttu suosittu somevaikuttaja Eero Herranen. Hän on myös Pirkkalan Yrittäjien ja Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen jäsen.

Maittavan kuuluisaa aamupalaa á la Bufferi on tarjolla klo 7.30 alkaen koko tentin ajan. Tentti alkaa klo 8. Yrittäjillä on ollut mahdollisuus lähettää kysymyksiä etukäteen ja toki myös paikanpäällä niitä on mahdollisuus esittää. Tämän tentin aiheena on ehdokkaiden yrittäjälähtöisyys ja teemana ”Nostetaan Rimaa!”

Tapahtuma tarjotaan veloituksetta kaikille Pirkkalan Yrittäjät ry:n jäsenille, yhteistyökumppaneille, kutsuvieraille sekä Pirkkalassa toimiville jäsenyydestä kiinnostuneille yrityksille.

Extratehtävänä jokainen ehdokas on saanut taulupohjan, johon annetun ohjeistuksen mukaan – kuitenkin täysin vapaalla toteutustavalla – on mahdollisuus osoittaa luovuutta ja mielikuvitusta! Teoksista on mahdollisuus jättää tarjouksia tentin aikana, sekä myös tentin jälkeen järjestettävässä web-huutokaupassa. Tuoton luovutamme hyväntekeväisyyteen. Mainio tilaisuus hankkia tulevan kansanedustajan taidonnäyte omaan kokoelmaan !

Edellisen kerran kun järjestimme Pirkkalassa vaaleihin liittyvän Pormestaritentin 2021, Pirkkalan Yrittäjät voittivat ko. tapahtumalla valtakunnallisen Yrittäjäpalvelu-teko kilpailun yli 60 % äänten enemmistöllä.

Joten tervetuloa tule katsomaan kuinka jälleen saamme rennon ja mukavahenkisen, mutta myös tiukkaa asiaa sisältävän tilaisuuden aikaan!

Lisätietoja: 040 5800 759

Tapahtuma Facebookissa

Tiedot

Päivämäärä:
1.3.2023
Aika:
7:30 - 10:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Bufferi Golf
Vaititintie 95, Pirkkala Finland + Google Map