Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Pirkkalan kunnan pelipäivä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkkalan kunnan pelipäivä

8.11.2023 klo 16:00 - 19:00

Pirkkalan kunnan pelipäivässä pääset pelaamaan Pääkirjastolla lautapelejä, piirtämään mangapajassa, testaamaan VR-laseja, ideoimaan tulevaa pelihuonetta ja osallistumaan tietovisaan. Sekä tietysti keskustelemaan peleistä ja pelaamisesta innokkaiden harrastajien ja ammattilaisten kanssa.

Mangapaja kirjaston koulutustilassa klo 17.00–18.30. Mangapajassa piirretään mangahahmoja ohjaajan avustuksella.

Etsivän nuorisotyön ohjaamaa VR-lasien testausta kirjaston koulutustilassa klo 17.00–18.30. VR-laseilla pystyt kokeilemaan työntekoa Job Simulator-pelin avulla. Laita VR-lasit päähäsi ja pakene naurettavaan robottien toimistotyöhön. Hörpi kahvia ja suorita työtehtäväsi tai kapinoi tätä tekaistua arkipäivän museota vastaan tekemällä kokeita monilla tavaroilla, joita kömpelöihin kouriisi saat.

Lautapelien pelailua ja pelihuoneen ideointia nuoriso-ohjaajan kanssa pääkirjaston aikuistenosastolla klo 16.00–19.00. Pelihuoneen ideointiin osallistuville luvassa herkkuja!

Peliaiheinen Kahoot! -tietovisa pääkirjaston aikuistenosastolla klo 18.00.
Tietovisan pääpalkintoina on lippuja Cosvision-tapahtumaan! 

Päivän muun ohjelman jälkeen pääkirjaston kirjailijavieraana on pelisuunnittelija ja tietokirjailija Juho Kuorikoski klo 19.00 alkaen.

Tervetuloa mukaan!

Pirkkalan kunnan pelipäivässä ovat mukana Pirkkalan etsivä nuorisotyö, Pirkkalan kirjasto, Pirkkalan kulttuuripalvelut ja Pirkkalan nuorisopalvelut.

 

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2023
Aika:
16:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
, , ,

Tapahtumapaikka

Pirkkalan pääkirjasto
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map