Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Pirkkalan Kevätrieha etänä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkkalan Kevätrieha etänä

2.4.2020 klo 0:00 - 30.6.2020 klo 0:00

Pirkkalan Keväriehan peruunnuttua voit nauttia ohjelmasta videoiden muodossa vaikka koko perheen voimin olohuoneessa oleillen. Kaikki videot ovat maksuttomia. Ohjelmassa on Riesa-Pellen kevättervehdys sekä taikatemppuja, Perheteatterissa pääset mukaan erilaisiin koko perheelle soveltuviin puuhasteluihin ja liikunnanohjaaja Pasin kanssa huristelemaan jumpaten. 

Voit tehdä videoilla esitettäviä tehtäviä ja toimintoja sisällä sekä ulkona. Mukavaa Etäriehaa kaikille katsojille! 


Riesa-Pellen videotervehdys

Riesa-Pellen videotervehdyksessä päästään katselemaan taikatemppuja sekä taittelemaan pyyheliinoista vaikka lampaan tai kissan. Mikäli haluat kotona osallistua videolla esitettäviin toimintoihin, tarvitset kaapistasi pari pyyheliinaa. Videota ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä videolla esiintyvien tuotemerkkien kanssa. 

Katso Riesa-Pellen videotervehdys tästä!


Perheteatterin ohjelmaa

Perheteatterin ohjelmavideon voi katsoa tai osallistua videolla opastettuihin tehtäviin. Videon voi laittaa tehtävien välissa tauolle tai voit katsoa kaikki tehtävät ensin ja sen jälkeen siirtyä tekemiseen. Kaikki tehtävät soveltuvat koko perheelle. Välineistöä tehtävien tekemiseen et tarvitse.

Perheteatterin video on katsottavissa 30.6.2020 asti. 

Perheteatterin ohjelmavideoon pääset tästä 


Jumppaa ja huristelua Pasin kanssa

Pirkkalan kunnan liikunnanohjaaja Pasi Niemisen kanssa voit huristella jumpaten ihan mihin vaan, vain mielikuvitus on rajana. On hyvä muistaa, ettei ylinopeutta saa ajaa ja pitää varoa tiukkoja mutkia. Myös venyttely ennen liikkelle lähtöä on tärkeää. Mikäli osallistut videon huristeluun, varaa ympäriltäsi tilaa, ettei satu kolareita. 

Mukavaa huristelu- ja jumppahetkeä Pasin kanssa! 

Pasin ohjelmavideoon pääset tästä 


Mukavaa, kun osallistuit Etäriehaan! Tähän riehaan voit osallistua useampaan kertaan. 

Karhut heräilevät näin kevään aikaan ja harmiksemme emme tänä vuonna päässeet karhunherätystä katsomaan. Tapahtumaan on useampana vuonna osallistunut alpakoita, koirakavereita, Riesa-Pelle sekä paljon muuta menoa ja meininkiä. Aiempien vuosien tunnelmiin päästään näin kuvien kautta. Ehkäpä ensi vuonna pääsemme rapsuttelemaan alpakoita, herättämään karhun ja ajelemaan ponilla ihan oikeasti. Tapahtuman järjestämiseen on aiempina vuosina osallistunut OKYT ry, Pirkkalan kunta sekä Pirkkalainen. Klikkaamalla kuvia saat ne suuremmaksi. 

           

 

Tiedot

Alkaa:
2.4.2020 klo 0:00
Loppuu:
30.6.2020 klo 0:00