Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Pirkkalan harrastajateatteri Pirha esittää Ihmisellinen mies
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkkalan harrastajateatteri Pirha esittää Ihmisellinen mies

19.3.2023 klo 18:00 - 19:00

Ihmisellinen mies on pieni, lämminhenkinen ja sympaattinen tarina miehestä,

joka asettaa elämässään aina toisten asiat ja ongelmat etusijalle. Hän uskoo, että tärkeintä elämässä on ilo ja positiivinen elämänasenne. Iloon ja sen voimaan täytyy uskoa erityisesti, kun ihminen kohtaa vastoinkäymisiä.

Sirkku Peltolan teksti kertoo kuusikymppisestä entisestä valtion virkamiehestä Raine Kukkiasta, joka on tahtomattaan joutunut suurten muutosten keskelle. Työpaikanmenetys ja avioero ajaa Rainen etsimään uutta suuntaa elämälleen. Raine päätyykin pölynimurikauppiaaksi ja asettuu elelemään vuokrayksiöön. Raine pääsee asumaan myös lähelle pojan perhettä. Näin hän voi pitää paremmin yhteyttä läheisiinsä.

Rainen elämää ja luonnetta säätelee loputon auttamisen halu. Hän on valmis luopumaan omista tarpeistaan ja unelmistaan, jotta vain kanssaihmiset olisivat onnellisempia ja heidän asiansa kunnossa. Rainen pohjaton ymmärtämisen ja myötäelämisen halu vetää puoleensa erinäisen joukon ihmisiä, jotka tulevat Rainen kautta ensi kertaa kuulluiksi ja nähdyiksi.

On edettävä askel askeleelta! Iloisuutta elämään! Rainen elämänfilosofia koskettaa ja liikuttaa.

Sirkku Peltolan Ihmisellinen mies naurattaa ja itkettää. Tarinassa kuvataan herkästi ja samalla huumorintajuisesti pientä ihmistä tämän päivän suurten muutosten keskellä. Huumorilla sävytetty tarina koskettaa ja tarinaan sekä sen henkilöihin on katsojan helppo samaistua. Ihmisellinen mies kertoo aivan tavallisista, aidoista ihmisistä, tavallisten ongelmien edessä, mutta se osuu syvemmälle kuin olisimme ehkä osanneet kuvitellakaan.

Tiedot

Päivämäärä:
19.3.2023
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Suupanniityn koulun teatteriluokka
Urheilutie 5, Pirkkala Finland + Google Map