Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Peräkonttikirppis
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peräkonttikirppis

11.5.2019 klo 11:00 - 14:00

Peräkonttikirppis Suupantorilla la 11.5.2019 klo 11:00-14:00

Suupantorille järjestetään paikat 23 autolle (ei peräkärryjä eikä isoja pakettiautoja), joista voidaan paikalle tuotua tavaraa kaupitella torille ostoksille saapuville. Toripaikasta ei peritä maksua eli tilaisuus ei edellytä rahallista panostusta.

Paikalla olevat liikenteenohjaajat opastavat listalle ilmoittautuneiden autot oheistetun kaavion mukaisille paikoille saapumisjärjestyksessä eli ensiksi tulleille on selvästi etua myöhemmin saapuvien suhteen. Torin täyttäminen aloitetaan 10:30 ja mikäli listalla olija ei ole 10:50 mennessä paikalla, ohjataan pois jääneen tilalle varasijoilta paikalle saapuneita.

Kirppispaikka varataan lähettämällä sähköpostilla osoitteeseen pirkkalan@yrittajat.fi paikasta vastaavan pirkkalalaisen nimi ja puhelinnumero sekä auton tyyppi ja rekisterinumero. Kaksikymmentä kolme ensiksi ilmoittautunutta saavat vahvistusviestin emaililla ja sen lisäksi muutama niukin naukin myöhästynyt saa ilmoituksen varallaolosta.

Torialue tyhjennetään viipymättä tilaisuuden päätyttyä klo 14:00 alkaen liikenteenohjaajien opastuksella ja kaikki paikalle tuotu myymättä jäänyt materiaali tulee ottaa poistuttaessa mukaan (mukaan lukien roskat, jne.).

Tilaisuuden yhteydessä Pirkkalan Yrittäjät tarjoavat kahvia ja teetä Akvaariosta kirppikselle saapuville. Yhdistyksen hallituksen edustus on paikalla vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin jne.

Tervetuloa laittamaan tavara kiertoon…. helppo ekoteko.

https://www.yrittajat.fi/pirkanmaan-yrittajat/pirkkalan-yrittajat/a/tapahtumat/607206-pirkkalan-perakonttikirppis

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.5.2019
Aika:
11:00 - 14:00

Tapahtumapaikka

Suupantori
Suupantori, Pirkkala Finland + Google Map