Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Muksujen musapäivä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muksujen musapäivä

24.2.2024 klo 13:00 - 15:00

Muksujen musapäivässä hypätään musiikin maailmaan Palago-yhtyeen Musiikki, me ja maailma -konsertin sekä Sanaton muskari- ja Biisinikkarit-työpajojen avulla. Konsertin jälkeisissä musiikkityöpajoissa lapset pääsevät kokeilemaan soittimia sekä musiikin tekemistä. Päivä soveltuu parhaiten yli 3–vuotiaille. Työpajoissa alle kouluikäiset voivat tarvita oman aikuisen apua.  Työpajojen kesto on noin 30 minuuttia per paja.

LAUANTAINA 24.2.2024
klo 13–13.45   Musiikki, me ja maailma -konsertti (monitoimisali)
klo 14–15        Sanaton muskari- ja Biisinikkarit-musiikkityöpajat (nuorisotila Nasta ja monitoimisali)

ILMOITTAUDU PÄIVÄÄN TÄSTÄ. (aukeaa 2.2. klo 9) 
Yhdellä ilmoittautumisella osallistut konserttiin sekä molempiin työpajoihin.
Osallistuminen on maksutonta.


LISÄTIEDOT KONSERTISTA JA PAJOISTA

Musiikki, me ja maailma -konsertissa lapset ja perheet voivat kokea monipuolisesti, monikielistä ja osallistavaa musiikkia. Konsertin aikana kuullaan lasten- ja kansanlauluja esimerkiksi Meksikosta, Brasiliasta, Irlannista sekä Espanjasta.
Sanaton muskari -työpaja perustuu sanattomiin lauluihin ja loruihin, eli toiminta soveltuu kaikille äidinkielestä riippumatta. Sanaton muskari sopii myös heille, joilla on kehitysvaikeuksia tai haasteita motoriikan kanssa.
Biisinikkarit-työpajassa nikkaroidaan aivan uusi kappale koko porukan kesken, johon innoitus ja teema tulevat osallistujilta. Osallistujat pääsevät myös kokeilemaan soittimia eri puolilta maailmaa, joilla kappale harjoitellaan esityskuntoon.
PALAGO-yhtyeessä soittavat Paloma Catalá Parga ja Iago Castro Pérez. Lue lisää heistä Kulttuuriosuuskunta Uulun sivuilta.

Lisätiedot:
Anni Riskala
Pirkkalan kunta, kulttuuripalvelut
anni.riskala@pirkkala.fi
050 394 2422

Tapahtuma on osa Lasten Pirkkaset -Pirkanmaan lastenkulttuuriviikkoja. Tutustu Lasten Pirkkaset -viikkoihin ja sen ohjelmaan.

Tiedot

Päivämäärä:
24.2.2024
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
, , , , ,

Järjestäjä

Pirkkalan kunta

Tapahtumapaikka

Vapaa-aikakeskus, monitoimisali
Urheilutie 10
Pirkkala, 33960 Suomi
+ Google Map