Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / MetsäFolk
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MetsäFolk

23.5.2023 klo 17:00 - 20:00

Laura Moisio esiintyy MetsäFolkissa Pirkkalassa 23.5.2023

MetsäFolk soi Iso Naistenjärvellä 23.toukokuuta

Tarjolla akustista musiikkia ja kädentaitoja luonnon äärellä. Uulun MetsäFolk on idyllinen ja pienimuotoinen tapahtuma lähiluonnossa. Metsäfolkissa yhdistyy retkeily, kädentaidot ja kulttuuri. Akustiset konsertit rikastuttaa esittävää kulttuuria ja ylläpitää sen monimuotoisuutta ottamalla esityksiin mukaan kädentaitajien työnäytökset ja tarinat. Katsojat pääsevät nauttimaan metsän tunnelmasta ja antimista, jotka raamittavat esitykset herkkyydellään. MetsäFolkissa esiintyvät Lauri Kotamäki (haitari), Laura Moisio (kitara) ja Lari Haapkari (uistimet).

Kohde & aikataulu

Tiistai 23.5.2023 Iso Naistenjärvi, Pirkkala

Työnäytökset kello 17 ja konsertit alkavat kello 18.

  • Paikalle kannattaa saapua pyöräillen tai patikoiden.
  • Esitys on akustinen ja siihen on vapaa pääsy.

Lisätiedot

MetsäFolk-tapahtumat Uulun nettisivuilla > www.uulu.fi > Metsafolk

Kartat ja ohjeet löydät kootusti Uulun nettisivuilla > www.uulu.fi > MetsäFolk > Pirkkala 23.5. 

Tapahtuman järjestää Kulttuuriosuuskunta Uulu yhteistyössä Pirkkalan kunnan kanssa. Tapahtuma on osa Operaatio Pirkanmaan ohjelmistoa.


Esiintyjät

Laura Moisio

Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Hänen kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun. Maamme arvostetuimpiin nuoren polven lauluntekijöihin lukeutuva Moisio on julkaissut viisi studioalbumia, joista viimeisin, Vieras maa, ilmestyi maaliskuussa 2023.

Lauramoisio.fi

Lauri Kotamäki

Lauri Kotamäki on lapualaislähtöinen kansanmusiikin moniottelija, laulaja ja lauluntekijä, joka on kasvanut eteläpohjalaisen haitarinsoiton kehdossa. Diatonisia haitareita päätyökseen soittava Kotamäki soittaa yhtyeissä, MäSä Duo, 5/5, Pirulainen, Timo Rautiainen ja Ville Ojanen band sekä Kotamäki Company. Nyt olisi kuitenkin harvinaista herkkua luvassa soolomusiikin saralla!

www.kotamäkicompany.com

Lari Haapkari

Haapkari vieheet on erikoistunut valmistamaan aidolla kalannahalla päällystettyjä vieheitä. Vieheissä voidaan käyttää myös muita kalan osia kuten päätä ja eviä. Vieheiden tekeminen aidoista kalan osista on hyvin vanha tapa. Tämä perinteinen taito on kuitenkin harvinaisuus sillä aidon kalan osien puhdistus ja käsittely on vaativaa, työlästä ja aikaa vievää puuhaa.

www.haapkarivieheet.com 


Operaatio Pirkanmaa

Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke 2022–2024. Operaatio Pirkanmaan toteutuksessa mukana olevat kunnat ovat Tampere, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. 

Lue lisää Operaatio Pirkanmaan verkkosivulta > Operaatiopirkanmaa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
23.5.2023
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Iso Naistenjärven laavu
Pirkkala Finland + Google Map