Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Matilda Palmu : Wonderland
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matilda Palmu : Wonderland

14.3.2024 - 15.4.2024

Vapaa pääsy
Ihminen värikkään taideteokseen käärittynä-

”Wonderland” näyttely on mielikuvitusmaailma, joka kertoo identiteetistä, seksuaalisuudesta, sukupuolesta ja itsensä löytämisen ilosta. Näyttely on värien ilotulittelua, pala fantasiaa, leikkisä ja humoristinen katsaus taiteilija Matilda Palmun mielenmaisemaan. Teoskokonaisuus kokoaa yhteen vuosina 2020–23 valmistuneita teoksia ja painottuu kudottuihin kankaisiin, käsin tuftattuihin ryijyihin ja maalauksiin.

Matilda Palmu on Helsingissä asuva taiteilija, joka työskentelee monien eri materiaalien sekä tekniikoiden parissa. Viime vuodet hän on keskittynyt erityisesti tekstiilitaiteeseen sekä maalaamiseen. Hänen töilleen on ominaista kirkas ja kylläinen värimaailma, runsas kuosien ja kuvioiden määrä. Teemoja, joita hän käsittelee töissään ovat ihmisyyteen ja ympäristöön liittyviä, ja näitä tarkastellaan utopististen maailmojen, fantasian ja lempeyden kautta.

Matilda on valmistunut Taiteen maisteriksi vuonna 2020 Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta, Fashion, Clothing & Textile Design maisteriohjelmasta ja aiemmalta tutkinnoltaan hän on Muotoilija AMK (2015, Lahden Muotoilu- ja Taideinstituutti, Sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu). Hänen teoksiaan on ollut mukana monissa kuratoiduissa näyttelyissä ja julkaisuissa

www.matildapalmu.com
IG: matildapalmu

Tiedot

Alkaa:
14.3.2024
Loppuu:
15.4.2024
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.pirkkala.fi/galleria-2/

Järjestäjä

Pirkkalan kunta