Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Luento: Viekkaat vieraslajit
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento: Viekkaat vieraslajit

19.5.2021 klo 17:00 - 18:30

HUOM! Myös verkkoluentona!

Luennolla kerrotaan yleisimmistä haitallisista vieraslajeista, niiden tunnistamisesta ja torjunnasta. Tilaisuus järjestetään valtakunnallisessa Viekas LIFE-hankkeessa. VieKas LIFE (2018–2023) on Suomen suurin ja kunnianhimoisin haitallisten vieraslajien kartoitukseen, torjuntaan ja tietoisuuden levittämiseen keskittyvä hanke.

Luentoa on mahdollista seurata myös verkossa, katso lisätiedot alla.

********

Tietoa Pirkan opiston yleisöluennoista:

Yleisöluennot ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia. Osaa luennoista on mahdollista seurata myös suorana verkkolähetyksenä.

HUOM! Jos haluat seurata luentoa paikan päällä, muistathan ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu joko Pirkan Opiston nettisivujen kautta osoitteessa www.pirkanopisto.fi  tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 03 5652 2500 (ma-ti, to 9-15, pe klo 9-14, puhelin suljettu ke).

Jos haluat seurata luentoa verkon kautta, ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä mutta suositeltavaa. Kun ilmoittaudut, tavoitamme sinut, mikäli luentotilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia.

Luennon verkkolähetystä pääset seuraamaan linkistä https://kol.adobeconnect.com/piropverkkoluennot

Huom.! Luennolla paikan päällä olevaa yleisöä ei kuvata verkkolähetykseen.

Voit myös tilata tallenteen verkkoluennosta katsottavaksi jälkikäteen. Lisätietoa verkkoluentojen seuraamisesta: https://www.pirkanopisto.fi/verkkoluennot/

Tarkista ajankohtaiset luentotiedot: https://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto-opetus/luennot–verkkoluennot-ja-seminaarit/

Tiedot

Päivämäärä:
19.5.2021
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pirkkalan yhteislukio Silmu, aula
Urheilutie 11, Pirkkala Finland + Google Map