Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Luento: Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento: Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa

15.9.2020 klo 18:30 - 20:00

Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Konttinen muutti perheineen Siperian  kylmimmälle alueelle Jakutiaan. Talvella pakkanen paukkui 50 asteessa ja  perhe sulatti vettä jäälohkareista. Lapset kävivät siperialaista kyläkoulua ja munniharppupainotteista päiväkotia. Konttinen on julkaissut kokemuksistaan kirjan Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa. Se käsittelee elämää Töhtyrin jakuuttikylässä, mutta myös Siperian taloutta, politiikkaa ja  kulttuuria, valtavaa erämaata, suunnattomia luonnonrikkauksia, arktisen  alueen herkkää luontoa ja ilmastonmuutosta. Tässä tilaisuudessa  Konttinen kertoo Siperiasta sanoin ja kuvin. Kesto 60 minuuttia +  keskustelu. Tilaisuudessa voi ostaa Siperia-kirjaa hintaan 25 euroa  (käteismaksu tai mobilepay). 

******** 

Tietoa Pirkan opiston luentotilaisuuksista:

Yleisöluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia.
Suosittelemme  ennakkoilmoittautumista, jolloin saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan  tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia. Ilmoittautuminen ei maksa  sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään (poikkeuksista  tiedotettu  erikseen).
Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta https://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto-opetus/luennot–verkkoluennot-ja-seminaarit/

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2020
Aika:
18:30 - 20:00

Tapahtumapaikka

Pirkkalan yhteislukio Silmu
Urheilutie 11, 33960 Pirkkala Finland + Google Map