Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Luento: Kriisien EU ja arkipäivän EU
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento: Kriisien EU ja arkipäivän EU

18.2.2020 klo 18:00 - 20:00

Euroopan unionia koskevaa uutisointia värittää puhe erilaisista EU:n kohtaamista kriiseistä. Viime vuosikymmenten aikana EU on kohdannut monia erilaisia kriisejä. Näitä ovat muun muassa Brexit, ”pakolaiskriisi”, Euroopan talouskriisi ja perustuslaillinen kriisi. Kriisien keskelläkin EU kuitenkin jatkaa toimintaansa ja vaikuttaa monin tavoin kansalaistensa, myös suomalaisten, elämään. Mikä on kriisien EU:n ja arkipäivän EU:n välinen suhde? Onko EU kriisissä ja jos on, niin missä määrin? Millä tavoin EU vaikuttaa tavallisten suomalaisten arjessa näkyvin ja näkymättömin tavoin? Luennolla näistä teemoista kertoo Tampereen yliopiston väitöskirjatutkija Johannes Lehtinen.
********

Tietoa Pirkan opiston yleisluennoista ja teemailloista:

Yleisluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia.
Luennoille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon (poikkeuksista tiedotettu erikseen), mutta ilmoittautumalla ja yhteystietosi jättämällä saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia.
Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta http://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto/luennot-ja-seminaarit

Tiedot

Päivämäärä:
18.2.2020
Aika:
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Pirkkalan pääkirjaston koulutustila
Suupantori 2 Pirkkala Finland + Google Map