Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Luento: Ikäihmisten mielenterveyshäiriöt
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento: Ikäihmisten mielenterveyshäiriöt

10.11.2020 klo 18:00 - 19:30

Masennus on ikääntyneiden yleisin mielialahäiriö. Vanhenemiseen liittyvät muutokset ja sairaudet sekä toimintakyvyn jyrkkä lasku asettavat ihmisen uusien asioiden eteen.

Harhaluuloisuushäiriö on taas vakava mielenterveyden häiriö. Muistin vakava heikentyminen somaattisen sairauden, esim. Alzheimerin taudin seurauksena voi aiheuttaa harhaluuloisuutta. Sairastuneen läheiset ovat ymmällään tilanteesta, eivätkä aina tiedä, miten tilanteissa tulisi toimia. Pitkään jatkunut tilanne kuormittaa omaisia ja silloin on tärkeää hakea ajoissa myös itselleen tukea sekä pitää huolta omasta jaksamisestaan. Tule kuulemaan aiheesta psykiatria. Mukana myös Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry.

Tietoa Pirkan opiston luentotilaisuuksista:

Yleisöluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista, jolloin saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia.

Ilmoittautuminen ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään (poikkeuksista tiedotettu erikseen). Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta https://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto-opetus/luennot–verkkoluennot-ja-seminaarit/

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2020
Aika:
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka

Pirkkalan yhteislukio Silmu
Urheilutie 11, 33960 Pirkkala Finland + Google Map