Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Liikkuva lapsi -ilta
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liikkuva lapsi -ilta

21.1.2020 klo 18:00 - 20:00

Liikkuva elämäntapa kehittyy jo ennen kolmea ikävuotta. Liikkuva lapsi on oppiva ja hyvinvoiva. Puhumme liikkumisen vaikutuksesta lapsen kokonaisvaltaiseen kehitykseen.

Millaisena liikunnallisen elämäntavan roolimallina olemme aikuisina lapsillemme? Mikä motivoi juuri sinua aikuisen roolissa? Puhumme aikuisten asenteen voimasta ja vastuusta, mietimme, miten me aikuisina voimme vaikuttaa omalla motivaatiolla, kannustamisella, asenteella ja myötäisellä suhtautumisella. 

Faktaa, vinkkejä, motivoimista ja yhdessä tekemistä. Haluamme herättää ajatuksia ja tukea vanhempia ja varhaiskasvattajia edistämään lasten liikkumista. Illasta saadaan myös konkreettisia keinoja arkeen, liikkeen lisäämiseksi. Luvassa on osallistava ja toiminnallinen ilta, joka sisältää vuorovaikutteisen luento-osuuden sekä työpajaosuuden. 

Liikkuva lapsi -ilta on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, alle kouluikäisten lasten vanhemmille, sekä varhaiskasvattajille.

Tapahtuman ajaksi järjestämme lapsiparkin vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa. Lapsiparkkiin saavat osallistua 1-7- vuotiaat, etukäteen ilmoitetut lapset. Lapsille on luvassa monipuolista touhua liikunnan, pelien ja piirtelyn merkeissä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan,

Emmiina Isotalo
Hankeliikunnanohjaaja, Perheet penkistä
Pirkkalan kunnan liikuntapalvelut
044 486 1121
​emmiina.isotalo@pirkkala.fi

Ursula Haapanen
Illan kouluttaja
Liikunnanopettaja ja erityisopettaja

Tiedot

Päivämäärä:
21.1.2020
Aika:
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Pirkkalan yhteislukio Silmu
Urheilutie 11, 33960 Pirkkala Finland + Google Map