Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Kirjalitta pääkirjastossa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjalitta pääkirjastossa

8.12.2018 klo 10:00 - 15:00

Kirjalitta-tapahtuma järjestetään Pirkkalan pääkirjastossa klo 10-15. Koko perheen tapahtuman teemana on historiallinen fantasia ja sadut. Päivän ohjelmassa on kirjailija Päivi Alasalmen nonstop-työpaja lapsille, Sanataideyhdistys Yöstäjän Fantasiaolentomittaus ja Luontorunopiste, Lastenkirjainstituutin toiminnanjohtajan Kaisa Laaksosen Suuri lukuseikkailu -luento, fantasiakirjavinkkausta, lasten tekstinäyttelyitä ja kirja-arvonta.

Tapahtumapäivässä päästään tutustumaan myös kiertävään Sanojen saaret -näyttelyyn, joka on esillä Pirkkalan kirjastolla useamman viikon ajan. Sanojen saaret on lapsille suunnattu toiminnallinen sanataidenäyttely, joka kannustaa lukemaan, kokeilemaan ja käyttämään omaa mielikuvitusta. Näyttely tuo esiin sanataiteen monimuotoisuuden ja inspiroi kävijöitä kertomaan ja kirjoittamaan myös itse.

Tapahtuma on osa Kirjalitta kiertueella -hanketta. Syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana Kirjalitta -tapahtumapäivät toteutetaan yhteensä seitsemässä Pirkanmaan kunnassa. Kirjalitta-festivaalin järjestää tamperelainen Sanataideyhdistys Yöstäjä yhteistyökumppaneineen. Kirjalitta kiertueella on Suomen kulttuurirahaston Pirkanmaan rahaston rahoittama kärkihanke.

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2018
Aika:
10:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Pirkkalan pääkirjasto
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map