Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Galleria 2:n näyttelyssä Miska Allosen ja Mikko Silvennoisen Kunt a/o piiri
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Galleria 2:n näyttelyssä Miska Allosen ja Mikko Silvennoisen Kunt a/o piiri

18.3.2021 klo 10:00 - 31.5.2021 klo 19:00

Miska Allosen ja Mikko Silvennoisen verkkotaidenäyttely Kunt a/o piiri käsittelee reviiriä ja
sen valloittamiseen liittyviä ulottuvuuksia. Näyttely on katsottavissa Pirkkalan kunnan Youtube-kanavalla 31.5.2021 saakka.

Allonen tuo Kunt a/o piiri -näyttelyyn kaksivalokuvasarjaa ja yhden videoteoksen, Silvennoinen kaksi animaatioteosta, joistatoinen on toteutettu 3D:nä ja toinen stop motion -tekniikalla.

Allosen teokset käsittelevät temaattisesti mm. kuntoilua, reviirin ja rajojen tutkiskelua,
näköpiirin laajentamista sekä tietynsorttista aarteenetsijän mentaliteettia. Allosen videoteos Running Views tuo katsojan koettavaksi maisemien halki juoksevan hahmon, joka treenaa matkaansa varten pistoolikyykkyjen avulla. Allosen Kiertosuunta – Roundabout on valokuvasarjallinen kuvaus liikkumisesta ja matkasta, kaiken päällekkäisyydestä. Allosen uunituore valokuvasarja Rajattu käsittelee rajojen monia piirteitä. Rajat ovat keinotekoisia. Rajaaminen on usein myös poliittista. Ihminen voi venyttää rajojaan esimerkiksi liikuntasuorituksen avulla.

Silvennoisen teoskokonaisuuden keskeisiä teemoja ovat ekologisuus, elinalue, luonto, kansallismaisema ja polkupyöräily. Stop motion -animaatio Reviiri I esittelee joukon alati muuttuvia, öljyvärein maalattuja maisemia, jotka perustuvat valokuviin, joita Silvennoinen on pyöräretkillään ottanut. 3d -animaatio Reviiri II esittelee kartan, jolle saavutetun elinalueen rajat muodostuvat.

Miska Allonen 
miska.allonen@gmail.com
www.miskaallonen.com
Instagram @miskaallonen_art

Miko Silvennoinen
mikko.j.silvennoinen@gmail.com
www.mikkosilvennoinen.com

 

Tiedot

Alkaa:
18.3.2021 klo 10:00
Loppuu:
31.5.2021 klo 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Virtuaalinäyttely
Finland + Google Map