Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Galleria 2: Tomi Paldanius, Classic Hits Fingerstyle Guitar Kiertue
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Galleria 2: Tomi Paldanius, Classic Hits Fingerstyle Guitar Kiertue

4.2.2019 klo 19:00 - 20:00

Konsertissa soi suurimmat kansainväliset klassikot mm. Dire Straitsilta. Eric Claptonilta, Santanalta, Queenilta, Led Zeppeliniltä, Eaglesilta ja Jimi Hendrixiltä, sekä suomiklassikot kuten esimerkiksi Myrskyluodon Maija ja Finlandia.

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin ”best of youtube” artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana. 2019 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin toisen levyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin uusia sovituksia mm. Eric Claptonilta, Santanalta ja Dire Straitsilta.

Lisätietoja Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertueesta 

Tiedot

Päivämäärä:
4.2.2019
Aika:
19:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Galleria 2
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map