Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Galleria 2: Pirkan opiston taidekoulujen näyttely
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Galleria 2: Pirkan opiston taidekoulujen näyttely

17.11.2018 klo 10:00 - 4.12.2018 klo 19:00

Pirkan opiston taidekoulu
Pirkan opisto tarjoaa aikuisille visuaalisten taiteiden perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Opintojen keskeisenä tavoitteena on kehittää opiskelijan omaa persoonallista ilmaisua. Tavoitteena on oppia ilmaisullisia valmiuksia, materiaalien ja tekniikan hallintaa. Opetuksessa kehitetään opiskelijan luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä ohjataan opiskelijaa arvioimaan ja arvostamaan laatua visuaalisessa ympäristössä. Opetus antaa hyvän pohjan kuvataiteen tekemiselle elämänikäisenä harrastuksena tai hakeutumiselle alan jatko-opintoihin. Lisäksi opinnot voivat toimia ammatillisena täydennyskoulutuksena.

Laajan oppimäärän opinnot muodostuvat perus- ja syventävistä opinnoista. Kuvataiteen perusopintojen kaikille yhteiset opinnot suoritetaan Pirkkalassa. Koulutusohjelmaan liittyviä valinnaisia kursseja voi suorittaa Pirkkalassa, Nokialla ja osittain myös Lempäälässä.

Näyttely
Tänä syksynä näyttelyssä on mukana taidekoulun 2., 3. ja 5. vuosikurssin opiskelijoiden töitä. Jokainen opiskelija on tarjonnut yhden tai useamman työn näyttelyyn ja jokaiselta on valittu esille vähintään yksi työ. Näyttelyn töiden valinta ja pystytys on 3. vuosikurssin harjoitustyö osana taidekoulun opetussuunnitelmaa. Tavoitteena on tehdä mahdollisimman ehjä kokonaisuus tarjotuista töistä. Näyttely kertoo taidekoulun arkisesta aherruksesta ja tekee toimintaamme tunnetuksi. Näyttely on jokaiselle opiskelijalle hyödyllinen kokemus – nähdä työnsä muiden rinnalla näyttelytilassa ripustettuna. Näyttely on esillä 17.11.-4.12.2018.

Tiedot

Alkaa:
17.11.2018 klo 10:00
Loppuu:
4.12.2018 klo 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Galleria 2
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map