Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Galleria 2: Ismo Jokiahon näyttelyn avajaiset
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Galleria 2: Ismo Jokiahon näyttelyn avajaiset

5.10.2018 klo 18:00 - 20:00

Kuvataiteilija Ismo Jokiahon teoksia on esillä Galleria 2:ssa Pirkkalassa  6.10. – 23.10.2018.

Kaikille avoimia avajaisia vietetään pe 5.10.2018 klo 18-20. Tervetuloa!

Teokseni ovat sisäisen elämäni sekä sen ulkoisen heijastusten kuvia ja sanoja, pääsääntöisesti musteella ja öljyvärein. Työskentelyssäni kyse on elämän kokemuksellisuuden näkyväksi saattamisesta. Elinympäristöni ja elämässäni läsnä olevat ihmiset ovat minulle tärkeitä, haasteellisia ja eläviä, mutta eivät esiinny sellaisenaan tunnistettavina persoonina teoksissani.

Uusimmissa teoksissani käsittelen myös urbaania maisemaa, ihmisen luomaa elinympäristöä. Työskentelen usein sarjallisesti. Toistan toisinaan myös samaa aihetta keskittyen aiheen variointiin teknisesti kuvan atmosfäärin ja fiiliksen muuttamiseksi.  Aiheeni ja ideani saan siitä ympäristöstä, jossa liikun.

Maalauksissa olen yksinkertaistanut valitsemiani muotoja ja hahmoja ja käyttänyt niitä teosten sommitelmissa suhteellisen säästeliäästi. Teosteni dynamiikka muodostuukin pääasiallisesti sisäisen ja ulkoisen maailman välille, tunnetun ja tuntemattoman välille, tiedostamattoman ja tunnetun väliselle dynamiikalle.

Näyttelyssä on esillä katsaus Jokiahon teoksia viime vuosien ajalta. Näyttely on taiteilijan ensimmäinen yksityisnäyttely Pirkkalassa. Yhteisnäyttelyihin hän on osallistunut Galleria2:ssa aikaisemmin mm. Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijoiden vuosinäyttelyissä. Yksityisnäyttelyitä Jokiaho on pitänyt vuodesta 1994 sekä osallistunut lukuisiin yhteis- ja ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla..

Jokiaho työskentelee Tampereella 7Boheemia ry:n tiloissa, jossa hänen työhuoneensa sijaitsee. Jokiaho toimii myös Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijat ry:n johtokunnassa jo usean vuoden ajan sekä 7Boheemia ry:n hallituksessa.

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Galleria 2
Suupantori 2
Pirkkala, 33960
+ Google Map