Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Cha-Cha-Cha Party 2021: Crazy Happening for Crazy People
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cha-Cha-Cha Party 2021: Crazy Happening for Crazy People

7.8.2021 klo 17:00 - 23:55

Yrittäjyys- ja elinvoimakuntana palkitun Pirkkalan parhaat bileet ovat tässä!

Haikan lavalla kunnan hauskimmat bileet lauantaina 7.8.2021 klo 17.

Tapahtuma on osa Pirkanmaan Yrittäjien ideoimaa kirjainkierrosta, joka mahdollistaa mainion tutustumisen alueen yrittäjiin yli rajojen. Meillä Pirkkalassa kirjain on C ja tämä tapahtuma on ideoitu sen ympärille.

Vauhtitrio Nashville Bum rytmittää juhlakansan loistamaan parketilla ja tanssikoulu Lunddance opettaa kuinka sujuvat aloittelijaltakin näyttävät parkettimoovit. Illan glamour- osuudesta vastaa säkenöivä viulu- ja pianoduo Duo Primadonnat. 

Illan show’n juontaa somepersoona ja vuoden positiivisin TikTokkaaja Eero ”Euro Hoo” Herranen. Illan levymusiikista vastaa Benjamin ”DJBJ” Piispanen. 

Löydä ja tunnista C-kilpailu. Alueella on erilaisia c-aiheisia rasteja jotka parhaiten tunnistanut ja oivaltanut tiimi palkitaan. Tässä on hyvä ja hauska mahdollisuus verkostoitua tiimin kisailijoiden kesken.

Paikalle on tuotu suoraan Ikuri-Arcadesta vauhdikas Corvette-flipperi vuodelta 1994. Illan parhaan tuloksen tähän flipperiin pelannut palkitaan.

Paikalla myös Riesa-Pelle. Pikkuväki on taatusti suu messingillä hersyvän huumorin ja veikeiden ilmapallojen kanssa. Huikean suosion saanut Pirkkalan Parhaat videospektaakkelin päätösosa jakso III saa ensi-iltansa tässä tapahtumassa.

Muita tapahtumassa esillä olevia toimijoita ovat Aito Säästöpankki sekä Fennia, Unelmien Nainen Oy, Go whit the Flow -maistiaisilla sekä Zinzino, Inspire change in life -konseptilla.

Suupantorilta tuttu Cafe Nappaa tuo catering-vaununsa paikalle ja nuoret yrittäjäoppilaat kestivät juhlakansaa suurella sydämellä. Myös grillistä on tarjolla iltapalaa mm. nostalgisia pärämätsejä ja lihapiirakkaa. Tapahtumassa pääset maistamaan myös Con Frutos -mehuja ja -energiajuomia.

Pääsymaksu: 10,- portilla (käteinen ja korttimaksu). Tapahtuman tuotto lahjoitetaan alueen vammaistyöjärjestöille.

Alueella on järjestyksen valvonta eikä tapahtumassa ole alkoholin myyntiä.

Ensiavusta vastaa SPR Pirkkalan osasto.

Otathan huomioon alueelliset koronasuositukset ja mahdolliset koronarajoitukset. Mainoksesta poiketen tapahtuma järjestetään ulkoilmatapahtumana. Tutustu turvaohjeisiin jo etukäteen FB-tapahtumasivulta: https://fb.me/e/TEZAVB8b

Tapahtuman järjestäjä Pirkkalan Yrittäjät ry. Lisätietoja p. 040 5800 759

TERVETULOA TAPAAMAAN TUTTUJA , MIELENKIINTOISIA YRITYKSIÄ, VIIHTYMÄÄN SEKÄ AISTIMAAN PIRKKALAN TEKEMISEN MEININKI !

Tiedot

Päivämäärä:
7.8.2021
Aika:
17:00 - 23:55
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Haikan lava
Haikankatu 30 33950 Pirkkala Finland + Google Map