Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / #TAIDEJAHTI rantautuu Pirkkalaan

#Taidejahti on kaikille avoin kulttuuritempaus, joka rantautuu loppukesästä 2022 samanaikaisesti kolmeen Pirkanmaalaiseen kuntaan. Tempauksessa etsitään piilotettuja Itämeri-aiheisia keramiikkaveistoksia ympäri Nokiaa, Pirkkalaa ja Ylöjärveä. Vihjeet piilopaikoista jaetaan sosiaalisessa mediassa. Löytäjä saa pitää veistoksen omanaan.

#Taidejahti Pirkkalassa

#Taidejahti on kaikille avoin tapahtuma, jossa kuntalaiset pääsevät etsimään keramiikkaveistoksia piiloista eri puolilta Pirkkalaa. Pirkkalassa on piilotettuna 10 erilaista veistosta. Löytäjä saa pitää löytämänsä uniikin teoksen.

Itämeren eri lajeja kuvaavien veistosten etsintä alkaa Itämeripäivänä 25.8.2022 ja jatkuu 11.9. saakka tai niin pitkään kun kaikki veistokset on löydetty. Geokätköilyn tapaan piilotettujen veistosten sijainnit paljastetaan vihjeinä #Taidejahdin-instagram tilillä @taidejahti.

Lisäksi tililtä löytyy tietoa jahdissa mukana olevista Itämeren lajeista ja niiden ominaisuuksista osana ainutlaatuista ekosysteemiä.

Veistoksen löytäjää kehotetaan ottamaan teoksesta kuva ja jakamaan se instagramissa käyttäen avainsanaa #taidejahti.

#Taidejahdin toteuttaa taiteilijatyöryhmä Toûa Heinonen – Julia Kukkonen ja kulttuuritempauksen mahdollistaa Operaatio Pirkanmaa.

Kulttuuritempaus lyhyesti

#Taidejahti

25.8.-11.9.2022
Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi
Instagram @taidejahti
Facebook-tapahtuma #TAIDEJAHTI

Lisätiedot

Toûa Heinonen
art.of.toua@gmail.com
p. 045 6768 654

Julia Kukkonen
julia.kukkonen@outlook.com
p. 044 5425 108


Operaatio Pirkanmaa

Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke 2022–2024. Operaatio Pirkanmaan toteutuksessa mukana olevat kunnat ovat Tampere, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. 

Lue lisää Operaatio Pirkanmaan verkkosivuilta >>

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"