Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Summer Boomin tähtinä loistavat Pete Parkkonen ja Benjamin

Summer Boom -tapahtuma aloittaa totutusti Pirkkalan kesän tapahtumat. Kaikille avoin, päihteetön ulkoilmakonsertti on houkutellut vuosien varrella maamme isoja artistinimiä Pirkkalaan. Tänä vuonna Pirkkalan Keskusurheilukentän Summer Boom-lavalle nousevat lauantaina 10.6.2023 Eemeli Koivisto, Limppu, Benjamin sekä Pete Parkkonen.

Pete Parkkonen on live-esiintyjänä monipuolinen ja taitava. Hän on tullut tunnetuksi kappaleistaan Voimaa ja valoa, Kohta sataa, Portaat ja Mitä mä teen (feat. JVG). Tämä lahjakas muusikko on myös voittanut Tanssii tähtien kanssa- sekä Tähdet, tähdet -ohjelmat. Osallistuminen syksyllä 2022 Vain elämää -ohjelmaa nosti hänet viimeistään koko kansan tietoisuuteen ja maamme eturivin artistien joukkoon.

Karismaattinen Benjamin tuo mukaan lavalle pop-energiaa, discovivahteita ja rohkeutta olla oma itsensä. Hän on Pete Parkkosen tavoin myös Tanssii tähtien kanssa –voittaja ja keväällä 2023 Benjamin osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun sähköisellä Hoida mut -kappaleella. Benjamin julkaisi Maija Vilkkumaan Ei-klassikkoon pohjautuva GAY-singlen Pride-viikolla kesällä 2022 nousten Pride-tapahtuman teemakappaleeksi.

Nuorten musiikkiosaamista tapahtumassa edustavat Pirkanmaalaiset räppärit Limppu ja Eemeli Koivisto. Eemeli Koivisto on emotionaalista räppiä tekevä nuori artisti. Biisit kertovat hänen omasta elämästään ja kokemuksistaan. Vuonna 2017 hiphopkentälle kotistudioräpeillä ponnistanut tamperelainen Limppu tekee taas persoonallista spoken word -vaikutteista rapmusiikkia. Limpun kappaleet käsittelevät monipuolisesti elämää sekä ihmismielen syvimpiä sopukoita.

Lue lisää tapahtumasta osoitteessa www.pirkkala.fi/summerboom

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"