Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Summer Boom -tapahtuma siirtyy elokuulle

Kesä ei ole peruttu, sillä kaikkien kuntalaisten kesän aloittajaistapahtuma muuntuu tänä vuonna kesän päätöstapahtumaksi.

Summer Boom levittäytyy Keskusurheilukentälle lauantaina 8. elokuuta ja kutsuu kaikki kuntalaiset mukaan kesäiseen musiikkitapahtumaan. Pakkaa piknik-kori täyteen ja tule koko perheen voimin viettämään aikaa yhdessä hyvän musiikin merkeissä.

Tulevan tapahtuman artistit julkaistaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Seuraa ilmoittelua kunnan some-kanavissa ja saat selville kenen tahdissa Summer Boom -ilta tänä vuonna vietetään. Heinäkuun aikana järjestetään myös arvonta, jonka voittaja saa palkinnoksi upean piknik-korin koko Boom-porukalleen!

Huomioithan, että tapahtuma on päihteetön.

BOOM-UP

Summer Boom -tapahtumaan valmistaudutaan heinäkuun pop up-lauantaissa Suupantorin Akvaariossa.

Piipahda pyöräyttämässä onnenpyörää, pelaamassa lautapelejä, värittämään katuliiduilla tai osallistumassa arvontaan. Joka päivä arvonnan pääpalkintona on Summer Boom-tapahtumakassi! BOOM-UPin aikana pääsee myös ehdottamaan esiintyjiä vuodelle 2021

la 25.7. klo 14-18
la 1.8. klo 14-18

Aiempina vuosina pääesiintyjinä on nähty Diandra (2015), Abreu (2016), Anna Puu (2017), Jukka Poika (2018) sekä Kasmir (2019). 

 
Järjestäjänä
Pirkkalan kunta
Nuoriso- ja kulttuuripalvelut

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"