Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Sääksjärven eritasoliittymässä päällystystöitä iltaisin ja öisin

Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymän alueella, sekä Ruskontien uusissa kiertoliittymissä, että Helsinki–Tampere-moottoritien rampeilla, tehdään päällystystöitä iltaisin ja öisin lokakuun toisella viikolla.

Ruskontielle tehdään lopullinen, ylin päällystekerros lokakuun toisella viikolla (vk 41) ilta- ja yötöinä klo 20–06. Päällystämistä tehdään alueella useana, perättäisenä yönä. Tarkkaa aika-taulua päällystystöille ja niiden valmistumiselle ei oikullisen syyssään vuoksi voida antaa, sillä muun muassa vesisade estää töiden tekemisen.

Ramppien päihin väliaikaiset linja-autopysäkit tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisinä öinä klo 20–06

Päällystystyöt alkavat maanantaina 7.10. ja tavoitteena on saada ne päätökseen perjantaina 11.10. Työtä tehdään iltaisin ja öisin klo 20–06 välisenä aikana.

Moottoritieltä Ruskontielle nousevien ja laskevien ramppien päällystäminen tehdään siten, että aikataulun mukaiset linja-autovuorot pääsevät käyttämään ramppien päihin väliaikaisesti siirrettyjä linja-autopysäkkejä. Rampit ovat suljettuina liikenteeltä tiistain ja keskiviikon, sekä keskiviikon ja torstain välisinä öinä klo 20–06. Ennakkosuunnitelman mukaan myös Ruskontie suljetaan ajoneuvoliikenteeltä torstain ja perjantain välisenä iltana ja yönä muutaman tunnin ajaksi. Liikenne ohjataan katuverkolla Höytämöntien ja Kehätien kautta Tampereentielle, eli maantielle 130.

Valmista marraskuun alussa

Sääksjärven tietyöt valmistuvat marraskuun alussa, jolloin myös Ruskontien varteen rakennettu uusi Sääksjärven liityntäpysäköintialue avataan autoilijoille. Liityntäpysäköintialue parantaa joukkoliikenteen toimintaedellytyksiä ja helpottaa linja-autoa käyttäviä matkustajia ja heidän saattoliikennettään. Uusi liityntäpysäköintialue tarjoaa pysäköintitilan yli 60 ajoneuvolle.

Liite: Kartta

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö Tuula Ala-Orvola, Kreate Oy, p. 050 380 3107 (Tavoitettavissa 7.10. alkaen) 
  • Projektipäällikkö Heikki Koski, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 03 6251

Tiedote ELY-keskuksen sivustolla.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"