Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Rakennustöiden aikaisia liikennejärjestelyjä Sarankulmassa ja Partolassa

Pirkanmaan ELY-keskus parantaa ajoneuvoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikennejärjestelyjä Tampereen ja Pirkkalan alueella Sarankulmassa ja Partolassa. Rakennustyöt alkoivat juhannusta edeltäneellä viikolla.

Rakennustöitä tehdään Nuolialantiellä, Pereentiellä, Naistenmatkantiellä ja Ilmailunkadulla, sekä niiden yhteydessä olevilla jalankulku- ja polkupyöräväylillä. Lisäksi ELY-keskus korjaa nykyistä Naistenmatkantiellä olevaa ylikulkusiltaa.

Muutoksia kevyen liikenteen ja joukkoliikenteen järjestelyihin

Työnaikaiset liikennejärjestelyt vaikuttavat liikenteen sujuvuuteen erityisesti Naistenmatkantien ja Nuolialantien risteysalueella. Liikenteen turvallisuuden varmistamiseksi ja liikennehaitan keston pienentämiseksi alueella suljetaan väliaikaisesti käytöstä jalankulku- ja polkupyöräyhteyksiä Naistenmatkantien ja Nuolialantien varresta.  

Naistenmatkantien alittavassa alikulussa kavennetaan kevyen liikenteen käytössä olevaa tilaa alikulun muutostöiden vuoksi. Alikulku on käytössä kavennettuna koko rakennustöiden ajan.    

Lisäksi Nuolialantiellä joudutaan siirtämään joukkoliikenteen pysäkkejä tilapäisesti.  

Jalankulku- ja polkupyöräväylien poikkeusjärjestelyt kestävät loppusyksyyn 2019. Kohteeseen järjestetään opastus käyttöön jääville jalankulku- ja polkupyöräväylien osuuksille sekä linja-autopysäkille.

Rajoituksia erikoiskuljetuksille

Rakennustöiden yhteydessä korjataan Naistenmatkantien ylikulkusiltaa. Ylikulkusillan korjaus etenee vaiheittain, minkä vuoksi kaistaleveyksiä joudutaan kaventamaan ja kaistoja sulkemaan. Kaistaleveyden rajoitukset vaikuttavat luvanvaraisten erikoiskuljetusten liikennöintiin Naistenmatkantiellä. Rajoitusten vuoksi erikoiskuljetukset opastetaan kulkemaan vaihtoehtoista reittiä.   

Tietoa parantamistöiden etenemisestä päivitetään internet-sivulle: https://vayla.fi/pirkanmaalla-rakenteilla/uusia-liikennejarjestelyita-sarankulmaan

Lisätietoja:

  • Projektipäällikkö Mikko Asunen, p. 0295 024 106, Varsinais-Suomen elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus
  • Työpäällikkö Sami Immonen p. 050 414 7236, GRK Infra Oy
  • Rakennuttajakonsultti Pietari Kousa, p. 040 147 6715, Ramboll Finland Oy

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"