Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan vapaa-aikakeskus avautui tänään

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen tilat ja toiminnot ovat avautuneet 10. kesäkuuta pitkän tauon jälkeen. Kuntosali, liikuntasalit, kokoustilat, bänditila ja kahvila Piste palvelevat jälleen asiakkaita. Tiloissa noudatetaan voimassa olevia rajoituksia ja turvavälejä.

Kuntosalilla ovat  käytössä myös omatoimiajat. Asiakkaiden tulee noudattaa turvallisuusohjeistuksia ja turvavälejä. Kuntosalilla on käsidesiä sekä pesuainetta ja kertakäyttöliinoja, joilla asiakkaat pyyhkivät laitteet itse aina ennen ja jälkeen käytön. Suositus on, että pukuhuoneiden käyttöä vältetään. Kunnan verkkosivuilta löytyy ohje kuntosalin turvallisesta käytöstä korona-aikana.

Mikäli kuntosalille syntyy ruuhkaa, asiakkaiden määrää rajoitetaan tarvittaessa. Kuntosaliryhmiä ei järjestetä eivätkä asiakkaat saa kokoontua ryhmissä kuntosalille.

Sisäliikunta sallittua turvaohjeita noudattaen

Lapset ja nuoret voivat harjoitella liikuntasaleissa ilman turvaväliä. Vanhemmat ja saattajat noudattavat turvaohjeita. Pandemiaohjausryhmä poisti suosituksensa aikuisten sisäliikuntarajoituksista 8. kesäkuuta, joten myös aikuisten lajinmukainen harjoittelu ja kontaktilajit ovat nyt sallittuja.

Mahdollisissa otteluissa pitää noudattaa kulloinkin voimassa olevia Aluehallintoviraston ohjeita. Vastuu ohjeiden noudattamisesta on ottelun järjestäjällä.

Yksityistilaisuuksia voi järjestää kokoustiloissa

Vapaa-aikakeskuksen kokoustiloissa voi järjestää yksityistilaisuuksia ja lasten syntymäpäiväkutsuja. Yksityistilaisuuksissa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää. Yksityistilaisuuksiin ei enää ole osallistujarajoitusta, mutta tilaisuudet on järjestettävä turvaohjeita noudattaen. Vieraiden saapumis- ja lähtöajoista voi esimerkiksi pitää vieraskirjaa, jotta mahdollisessa altistumistilanteessa altistuneet pystytään jäljittämään.

Bänditilaa voi vuokrata normaalisti. Pieneen tilaan mahtuu korkeintaan muutamia henkilöitä, joten henkilöiden määrää ei tarvitse erikseen rajata.

Kahvila Piste noudattaa ravintola-alan rajoituksia

Kahvila Piste palvelee asiakkaita ravintola-alan rajoituksia noudattaen. Asiakaspaikkojen määrää on vähennetty siten, että turvavälit on huomioitu sekä sisällä että terassilla. Asiakaspalvelussa on tehostettu siivouskäytäntö, ja henkilökunta käyttää kasvomaskeja tai -visiireitä.  

 

 

Lisätiedot

Tero Saatsi
vapaa-aikapäällikkö
040 133 5629
tero.saatsi@pirkkala.fi

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"