Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan vanhat talot ja pihat 2024 – tapahtuman kohdehaku on avoinna!

Asutko tai omistatko vanhan talon tai muun rakennuksen Pirkkalassa? Tiedätkö henkilöitä, jotka asuvat vanhassa talossa tai omistavat vanhan rakennuksen? Haluatko sinä tai yhdistyksesi esitellä rakennuksen historiaa ja nykypäivän toimintaa, avata rakennuksen tai sen pihan kävijöille tai järjestää pihaasi erilaista toimintaa vanhan ajan hengessä? Se on mahdollista Pirkkalan vanhat talot ja pihat 2024 – tapahtumassa kesäkuussa.  

Pirkkalan vanhat talot ja pihat – tapahtuma järjestetään lauantaina 8.6.2024  

Kohteet ovat avoinna lauantaina 8.6.2024 klo 10–16. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on aiempina vuosina kerännyt runsaasti kiinnostuneita kävijöitä. Avoimia kohteita ovat olleet mm. Aron tila, Museokoti Mummola, Rantaniityn huvila, Reipin museon alueen rakennukset, Leukun tila sekä monet muut yksityisessä omistuksessa olevat talot ja rakennukset. 

Kohteissa on aiempina vuosina ollut monenlaista toimintaa, kuten kahviloita, kirpputoreja, ajan henkeen sopivia työnäytöksiä, näyttelyitä sekä tarinankerrontaa ja opastuksia rakennuksen historiasta ja nykypäivän toiminnasta. Toivomme tapahtumaan mukaan sekä uusia, että aiemmilta vuosilta tuttuja kohteita ja toimijoita.  

Kiinnostuitko? Ilmoita kohteesi mukaan tapahtumaan heti tai ole yhteydessä Pirkkalan kunnan kulttuuripalveluihin. Kuuntelemme mielellämme ajatuksiasi ja kysymyksiä tapahtumaan liittyen.  

Ilmoita kohteesi mukaan tapahtumaan  

Ilmoittautuminen on avoinna 21.4.2024 asti. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä.   

ILMOITA KOHTEESI TÄSTÄ (surveypal.com) 

Mikäli et pääse kyselyyn linkin avulla, voit kopioida alla olevan osoitteen selaimesi osoitekenttään ja painaa ENTER-painiketta. 
https://q.surveypal.com/Pirkkalan-vanhat-talot-ja-pihat-2024/0

Lisätiedot
Karoliina Karpiomaa
kulttuurikoordinaattori
p. 040 133 5698
etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Katja Keskinen
tapahtuma- ja viestintäassistentti
p. 040 133 5600
etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"