Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan siisteystalkoot 6.5.—10.5.2024

Pirkkalassa järjestetään perinteinen siisteyskampanja äitienpäiväviikolla 6.—10. toukokuuta 2024. Kampanjan tavoitteena on siivota kunnan yleisiä alueita keräämällä maassa olevia roskia. Haastamme pirkkalalaiset yhdistykset, kuten kylä- ja asukasyhdistykset sekä koulut osallistumaan koko Pirkkalan kunnan talkoisiin!

Pirkkalan kunta järjestää kampanjaa varten erillisestä pyynnöstä joitakin sekajätteen keräysastioita keskeisimmille siivousalueille. Keräysastioiden sijainnit on merkitty alla olevaan karttaan. Yleisiltä alueita kerättyjä roskia voi kampanjan aikana toimittaa maksutta myös Pirkkalan jäteasemalle sen normaaleina aukioloaikoina (ti—pe klo 14—18 ja la klo 10—14).

Vapaaehtoiset siivousporukat voivat ilmoittautua 1.5.2024 mennessä ympäristötarkastaja Kalle Salovaaralle, puh. 044 486 1146, kalle.salovaara@pirkkala.fi. Yksityishenkilöt voivat halutessaan osallistua talkoisiin myös ilman erillistä ilmoittautumista.

Pirkkalan kunta on lisäksi mukana Ylen Miljoona roskapussia 2024 -kampanjassa, jonka tavoitteena on kerätä valtakunnallisesti vähintään miljoona pussillista roskaa yleisiltä alueilta. Kunnan siisteystalkoissa täytetyt roskapussit kannattaa ilmoittaa myös Ylen roskapussilaskuriin.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"