Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan Muinaismarkkinoiden ohjelma- ja myyntipaikkahaku on käynnissä

Huiman suosion saanut rautakausitapahtuma Pirkkalan Muinaismarkkinat järjestetään Reipin alueella heinäkuussa 6.–7.7.2024. Tapahtuma ammentaa aiheensa viikinkiajasta ja Pirkkalan omasta esihistoriasta, Tursiannotkon alueella tehdyistä arkeologisista löydöistä. Tule mukaan tapahtumantekijäksi tai markkinamyyjäksi! 

Myyntipaikkahaku 

Myyntipaikka on ilmainen. Pääsykriteereinä ovat rautakausiteemaan sopivat, luonnonmateriaaleista valmistetut myyntituotteet ja vaatteet sekä viikinki- tai normanniteltta. Myyjät vastaavat telttojen ohjeen mukaisesta ja turvallisesta kokoamisesta, paloturvallisuudesta sekä riittävistä painoista. Myös ilman telttaa voi saapua, mutta tarjolla ei ole telttoja tai myyntipaikkoja sisätiloissa.  Myyntipaikkoja on rajoitetusti. 

Ohjelmahaku 

Etsimme tapahtumaan laadukasta rautakausiteemaan sopivaa ohjelmaa. Tarjoa vapaamuotoisella hakemuksella esimerkiksi elävöitystä, luentoja, työpajoja, musiikkia tai teatteria! 

Hakemukset 

Täytä sähköinen hakulomake 3.3.2024 mennessä. Myyntipaikkahaun tuloksista ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla viimeistään 15.3.2024. Hakemuksia voidaan hyväksyä myös hakuaikana. 

Katso tarkemmat ohjeet ja täytä hakulomake Muinaismarkkinoiden verkkosivuilla osoitteessa muinaismarkkinat.fi 

Pirkkalan Muinaismarkkinat 
Avoinna la 6.7. klo 10–17, su 7.7. klo 10–16 
Reipin alue, Museotie 9, Pirkkala   
Vapaa pääsy  

Lisätiedot 
Peik Erhola  
Kulttuurituottaja  
Pirkkalan kunta  
peik.erhola@pirkkala.fi  
p. 040 133 5773  

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"