Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta toteuttaa tänä vuonna joulunalustapahtumia poikkeusjärjestelyin

Kaikkia Pirkkalan kunnan vuosittaisia joulutapahtumia ei voida koronavirustilanteesta johtuen järjestää perinteisinä lähitapahtumina. Lähitapahtumina järjestetään kuitenkin joulukonsertti sekä pienimuotoinen joulutori. Perinteistä itsenäisyyspäivän juhlaa, ohjelmallista joulunavaustapahtumaa, eikä joulumyyjäisiä järjestetä. Näiden tilalle on luvassa etänä nautittavia elämyksiä.

Katso alla olevasta tapahtumalistasta, miten joulua tänä vuonna juhlitaan.

Ilmoittaudu mukaan Christmas Jazz -joulukonserttiin

Pirkkalan yhteislukio Silmussa järjestetään sunnuntaina 29.11. kello 18 jouluinen jazz-konsertti, jossa esiintyy Maria Hortans / M Sandberg Duo. Konserttiin otetaan yhteensä 65 osallistujaa ennakkoilmoittautumisten perusteella.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo avoinna, avaa ilmoittautumislomake tästä.

Katso tiedotteen lopusta kaikkien tapahtumien yhteiset terveysturvallisuusohjeet. 

Lasten joulukonsertti ilahduttaa tallenteena kunnan YouTube-kanavalla

Jokasyksyinen Ransu Karvakuonon syystreffit -lastenkonsertti muuntautuu etänä toteutettavaksi joulukonsertiksi. Konsertissa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Orffit, jonka laulut hauskuuttavat kunnan Youtube-kanavalla ja Facebook-sivuilla koko joulun ajan.

Konserttitallenne julkaistaan jouluviikolla.

Itsenäisyyspäivää juhlitaan poikkeuksellisesti etänä

Perinteistä itsenäisyyspäivän juhlaa ei järjestetä tänä vuonna turvallisuussyistä. Itsenäisyyspäivän poikkeuksellisesti järjestettävästä ohjelmasta tiedotetaan muun muassa kunnan verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja infotauluilla lähempänä ajankohtaa.

Joulunavaustapahtuman korvaa Suupantorilla järjestettävä pienimuotoinen Pirkkalan Joulutori

Pirkkalan Joulunavausta ei järjestetä perinteisenä ohjelmallisena toritapahtumana. Joulunavauksen yhteydessä pidettäväksi siirretty Meidän Pirkkala -tapahtuma perutaan tältä vuodelta myös.

Joulunavaustapahtuman tilalla järjestettävällä Pirkkalan Joulutorilla pääsee kuitenkin joulutunnelmaan perjantaina 27.11. kello 16-20 ja lauantaina 28.11 kello 12-18. Suupantorille nousevalle joulutorille tuodaan myyntimökkejä, jotka ovat yrittäjien ja yhteisöjen vuokrattavissa. 

Katso lisätiedot myyntimökin varaamiseen Pirkkalan kunnan verkkosivuilta.

Joulumyyjäiset Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa perutaan

Perinteisiä joulumyyjäisiä ei järjestetä tänä vuonna turvallisuussyistä.

Valmennuskeskuksen käsityötuotteita voi ostaa kierrätysmyymälä Puodista

Valmennuskeskus Kipinän joulumyymälä on avoinna joulukuun ajan 22.12.asti kierrätysmyymälän Puodissa, osoitteessa Vesalantie 11. Myynnissä on pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja käsityötuotteita ja jouluisia koriste-esineitä. Puoti on avoinna arkisin kello 9-16.15.

Huomioithan terveysturvallisuuden osallistuessasi lähitapahtumiin

Osallistu tapahtumiin vain terveenä. Jää kotiin, jos sinulla on edes vähäisiä oireita. Pese kädet ennen tapahtumaa ja käytä käsidesiä. Huolehdi turvaväleistä kaikissa tilanteissa, myös jonottaessa.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri suosittaa kasvosuojuksen käyttöä konserteissa ja muissa tilaisuuksissa, joihin kertyy suuri määrä ihmisiä. Myös Pirkkalan kunta suosittaa tapahtumiin osallistuville kasvosuojuksen käyttöä. Kasvosuojuksen saa tarvittaessa kunnalta tapahtumaan tullessa. Tapahtumahenkilökunta käyttää hengityssuojaimia tai kasvovisiireitä.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"