Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta kutsuu kaikki mukaan toteuttamaan 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa

Pirkkalan kunta täyttää 100 vuotta vuonna 2022. Juhlavuoden teemana on Yhteinen Pirkkalamme, joka tiivistää juhlavuoden 2022 hengen. Juhlavuonna tuomme ylpeästi esiin historiaamme, osaamistamme ja saavutuksiamme sekä iloitsemme kauniista kotikunnastamme ja ilahdutamme toisiamme. Myös ohjelman suunnittelu ja valmistelu tapahtuvat yhdessä. Toivotamme kaiken ikäiset kuntalaiset tervetulleiksi osallistumaan juhlavalmisteluihin!

Ehdota ohjelmaa Pirkkala 100 -juhlavuodelle

Pirkkalan kunta kutsuu kaikki järjestämään omaa ohjelmaa 100-vuotisjuhlavuodelle. Ohjelmahaku on avoinna kaikille Pirkkalassa toimiville yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka voivat itse järjestää tapahtumia ja muuta ohjelmaa osana Pirkkalan 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Mukaan juhlavuoden ohjelmaan etsitään toteutusvalmiita ehdotuksia, jotka ilmoittava taho itse toteuttaa. Myös perinteisiä vuosittain järjestettäviä tapahtumia voidaan ottaa osaksi juhlavuoden ohjelmaa.

Juhlavuoden ohjelma julkaistaan painettuna kalenterina, joka jaetaan joka kotiin vuoden 2021 joulukuussa. Ohjelma on esillä myös kunnan verkkosivuilla omana Pirkkala 100 -kokonaisuutenaan ja tapahtumakalenterissa. Kunta markkinoi kaikkia juhlavuoden ohjelmaan hyväksyttyjä tapahtumia ja toimia. Kaikki mukana olevat toimijat saavat käyttää myöhemmin julkaistavaa juhlavuoden ilmettä ja logoa viestinnässään.

Ilmoita ohjelmasi meille lokakuun 2021 loppuun mennessä, jos toivot sen pääsevän mukaan juhlavuoden kalenteriin. Pirkkalan 100 -työryhmä käy läpi kaikki ohjelmaehdotukset ja tekee valinnat juhlavuoden ohjelmaksi. Ehdotuksia voi tehdä myös myöhemmin, sillä ohjelma täydentyy juhlavuoden aikana.

Pirkkalan vuosikymmenet ovat esillä teemakuukausina

Juhlavuoden aikana esittelemme Pirkkalan historiaa myös vuosikymmenittäin. Pirkkalan vuosikymmenet -teemakuukaudet näkyvät kunnan toiminnassa, esimerkiksi opetuksen ja varhaiskasvatuksen sisällöissä, ikääntyneiden palveluissa ja järjestettävissä tapahtumissa.”

Ensimmäinen teemakuukausi, tammikuu 2022, vietetään 1920-luvun hengessä. Siitä edetään vuosikymmen kerrallaan joulukuuhun, jolloin teemana ovat 2010- ja 2020-luku. Kesä- ja heinäkuussa ei järjestetä teemakuukausiin liittyvää ohjelmaa. Ohjelmahaussa voi ehdottaa ohjelmaa myös teemakuukausille.

Ilmoita ohjelmaa

Ilmoita ohjelmasi mukaan lomakkeella ”Ehdota ohjelmaa Pirkkala 100 -juhlavuodelle.”

Lisätiedot

Pirkkala 100 -juhlavuosi


Avoin ohjelmahaku

Karpiomaa Karoliina
vs. kulttuurikoordinaattori
040 133 5698
karoliina.karpiomaa@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"