Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta kerää kuntalaisilta ajatuksia turvallisuudesta

Turvallisuuden kokemus koostuu monista fyysisen ja sosiaalisen elinympäristön elementeistä. Kunnan teettämässä turvallisuuskyselyssä keskitytään tarkastelemaan erityisesti asuinympäristön turvallisuutta sekä kuntalaisten kokemaa turvallisuuden tunnetta. Kyselyllä pyritään nostamaan esille myös mahdollisia turvallisuushaasteita ja uhkia, joita kunta voisi toiminnallaan ennaltaehkäistä. 

Turvallisuuskyselyn teettäminen on osa valmisteilla olevaa hyvinvointisuunnitelmaa, joka yhdistää aiemmin erikseen kootut hyvinvointikertomuksen ja turvallisuussuunnitelman. Laaja hyvinvointisuunnitelma pohjaa valtuuston päivittämään strategiaan, ja se tehdään kerrallaan koko valtuustokaudeksi. Nyt laadittava hyvinvointisuunnitelma ulottuu vuoteen 2021 saakka.

Hyvinvointisuunnitelman laatimista varten on nimetty hyvinvointityöryhmä, joka koostuu toimialajohtajista ja asiantuntijajäsenistä. Hyvinvointityöryhmä hyödyntää turvallisuuskyselyssä saatuja vastauksia hyvinvointisuunnitelmaa laatiessaan.

Turvallisuuskysely toteutetaan yhdessä Securitas Oy:n kanssa. Kyselyyn voi vastata 25.2. asti joko sähköisesti tai paperilla. Paperisia kyselylomakkeita on saatavissa Pirkkalan kunnan asiointipisteessä, osoitteessa Koulutie 1 33960 Pirkkala. Kyselyn tuloksista tiedotetaan kuntalaisia kevään aikana.

Avaa sähköinen kyselylinkki tästä. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömänä.

Lisätiedot

Paula Paavilainen
Perusturvajohtaja
050 553 6051
paula.paavilainen[at]pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"