Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta ja Pirkkalan Yrittäjät jatkavat hyvin toimivaa yhteistyötä

”Olen erittäin tyytyväinen tähän sopimukseen ja eritoten siihen, että olemme onnistuneet yhdessä Pirkkalan Yrittäjien kanssa rakentamaan konkreettisia keinoja kunnan elinvoiman parantamiseksi. Yhteistyömme on kehittynyt positiivisesti. Siitä yksi osoitus on Pirkkalan kunnan voittama Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta 2020 -palkinto. Tämän pohjalta on hyvä jatkaa”, toteaa Pirkkalan pormestari Marko Jarva.

Konkreettisia yhteistyötapahtumia sopimuskaudella ovat muun muassa Alihankintamessut, Pirkkalan Hankintamessut, Pirkkalan kunnan ja seudulliset Road Show’t sekä toritapahtumien suunnittelu ja toteutus.

Sopimukseen on kirjattu lisäksi käytäntöjä koskien muun muassa palveluseteleitä, yrittäjyyskasvatusta, kesätyöpaikkoja ja -seteleitä, työllistymismahdollisuuksien parantamista sekä yrittäjien aamukahvitoimintaa.

Pirkkalan kunta ja Pirkkalan Yrittäjät ry. allekirjoittivat ensimmäisen yhteistyösopimuksensa vuonna 2012. Nyt allekirjoitettu sopimus on osapuolten välillä neljäs. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Pirkkalan elinvoimaa ja imagoa yritysmyönteisenä kuntana. Pirkkalan kunta kuuntelee yrityselämän näkemyksiä elinkeinopolitiikan kehittämisestä ja tukee yritysten kilpailukykyä ja kasvuedellytyksiä sekä helpottaa uusien yritysten perustamista.

Kuva: Pirkkalan pormestari Marko Jarva ja Pirkkalan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jaana-Kaarina Ristimäki-Anttila ovat tyytyväisiä yhteistyösopimuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"