Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta helpottaa rakennusvalvonnan dokumenttien hankkimista

Lupapiste Kauppa tekee rakennuspiirustusten ostamisesta sujuvaa.

Lupapiste on Suomen johtava rakennetun ympäristön sähköinen lupa-asiointipalvelu. Lupapisteen lisäpalveluna toimii Lupapiste Kauppa, verkkopalvelu, jonka kautta rakennusvalvonnan dokumentteja voidaan ostaa helposti sähköisessä muodossa.

Pirkkalan kunta on ottanut Lupapiste Kaupan, eli digitaalisten rakentamisen dokumenttien ostokanavan käyttöön toukokuussa 2024. Kauppapaikasta voit hankkia kunnan rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia. Näitä ovat pääpiirustukset ja erityissuunnitelmat (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmat).

Palvelu helpottaa dokumenttien hankkimista merkittävästi. Voit käyttää kauppaa itsepalveluna vuorokauden ympäri ja paikkariippumattomasti. Piirustukset voit ladata sähköisessä muodossa välittömästi, ilman odotusaikaa. Kaupassa on myynnissä kaikki digitaalisten lupaprosessien aikana syntyneet tai aiemmat, digitoidut dokumentit. Mikäli tarvitsemasi dokumentti puuttuu digitaalisessa muodossa, voit tehdä siitä aineistopyynnön kunnan rakennusvalvontaan Lupapiste Kaupan kautta. Kaupassa on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat.

Lupapiste Kaupan käyttäminen on helppoa:

1. Siirry osoitteeseen: kauppa.lupapiste.fi

2. Hae haluamaasi kohdetta

3. Esikatsele ja siirrä haluamasi dokumentit ostoskoriin

4. Maksa ostokset

5. Lataa ostetut dokumentit

Lisätietoja kunnan verkkosivulta: Aineistotilaukset.

Suomalainen palvelutuote

Lupapiste on Avainlippu-tuote, josta vastaa Cloudpermit Oy, täysin kotimainen sähköisten lupapalvelujen asiantuntijayritys. Yrityksen kehittämää sähköistä asiointipalvelua käyttää jo 70 prosenttia suomalaisista kunnista ja se on myös merkittävä vientituote. Lupapiste Kauppa on Lupapisteen vahvasti kasvava lisäpalvelu.  

Lisää tietoa Lupapisteestä  cloudpermit.com/fi

Lupapiste Kauppa osoitteessa kauppa.lupapiste.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"