Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta avaa Nuoliala-keskukseen Nepsy-pisteen

Nepsy-pisteestä saa vinkkejä ja tukea arkisiin tilanteisiin

Lapsen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja minäkuvan kehittymiseen vaikuttaa paljon se, millaista tukea hän saa kotona ja muilta läheisiltä aikuisilta arjen eri tilanteissa. Osalla lapsista esimerkiksi erilaiset temperamentin ja käyttäytymisen piirteet saattavat asettaa tavallista enemmän haastetta kasvatustilanteille.

Nepsy-piste on tarkoitettu erityisesti leikki- ja alakouluikäisten lasten vanhemmille ja lähiaikuisille. Nepsy-pisteestä saa lainattavien apuvälineiden lisäksi käytännön vinkkejä arjen kasvatustyöhön. Lainattavissa on esim. erilaisia keskittymistä tukevia tai kehoa rauhoittavia välineitä kuten aktiivityynyjä ja painotuotteita.

Nepsy-pisteessä on paikalla kunnan koulutetut neuropsykiatriset valmentajat, joiden kanssa voi keskustella arjen haasteista.

Avajaisia vietetään tammikuussa

Nepsy-piste toimii Nuoliala-keskuksessa, osoitteessa Kouluportinkuja 5. Nepsy-piste avaa ensimmäisen kerran ovensa 9. tammikuuta kello 16. Avajaisissa on tavattavissa Pirkkalan kunnan ratkaisukeskeiset neuropsykiatriset valmentajat Leeni Kyllöinen ja Riitta Jyrinki. Toimintaterapeutti Pirita Vanamo pitää avajaisissa luennon aiheesta ”Toimintaterapia lapsen ja nuoren tukena”. Luento alkaa kello 16.30. Mukana on myös nuoriso-ohjaajia ja kirjaston työntekijöitä.

Muut Nepsy-pisteen aukiolopäivä keväällä 2020 ovat maanantai 20.1, torstai 6.2, tiistai 18.2 (varhaiskasvatusmessut), torstai 5.3, maanantai 16.3, torstai 2.4, torstai 16.4, maanantai 27.4, torstai 14.5 ja maanantai 25.5. Nepsy-pisteen aukioloaika on kello 16-17.30.Muina aikoina Nepsy-piste on avoinna sopimuksen mukaan.

Tervetuloa avajaisiin ja tutustumaan Nepsy-pisteen toimintaan!

Lisätiedot

Leeni Kyllöinen
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
044 486 1142
leeni.kylloinen@pirkkala.fi

Riitta Jyrinki
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
040 806 2241
riitta.jyrinki@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"