Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kunta aloittaa hävikkiruoan myymisen ResQ Club-sovelluksessa

Pirkkalan kunta aloittaa myymään hävikkiruokaa ResQ Club-sovelluksen kautta viikosta 11 eteenpäin. Kunnan ruokaloista aluksi mukana ovat kaikki koulut paitsi Hyrsinki. Päiväkodit tulevat sovellukseen mukaan mahdollisesti myöhempänä ajankohtana.

Sovelluksen kautta on mahdollista ostaa ruokahävikkiruokaa kilohinnalla. Ruoat tulevat myyntiin sovellukseen puolenpäivän jälkeen. Tilauksen noutoaikaa on arkisin klo 15 asti. Ilmoituksissa näkyy myös koulun ovi, miltä ruoka noudetaan kun ResQ-tilaus on tehty. Noudettaessa näytetään tilauksen kuittia sovelluksesta. Sovellukseen lisätään omat maksutiedot, jonka jälkeen tilauksia pääsee tekemään.

”Kun kunnan Ruokakomeropalvelu on toistaiseksi tauolla, tämä on uusi hyvä tapa vähentää ruokahävikin määrää meillä. Samalla me saamme myös kouluruoalle uudenlaista näkyvyyttä”, kertoo Pirkkalan kunnan ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Anu Mäenpää.

ResQ Club -sovellus on vapaasti ladattavissa sovelluskaupasta älypuhelimelle. Sovelluksessa näkyy kartta josta näet ne lähialueesi ruokapaikat, joista on sinä hetkenä saatavilla hävikkiruokaa. 

ResQ Club -sovelluksen löydät sovelluskaupoista. Tutustu sovellukseen.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"