Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan kesä alkaa Maija Vilkkumaan tahdissa 

Summer Boom on ilmainen ulkoilmakonsertti, missä ovat esiintyneet vuosien varrella maamme eturivin artistit. Pirkkalan juhlavuoden kunniaksi Summer Boom kutsuu kaikki kuntalaiset viettämään kesäistä iltaa Pirkkalan Keskusurheilukentälle lauantaina 11.6.2022 klo 18 alkaen, jolloin lavalle nousevat Maija Vilkkumaa, F sekä Järrä ja Koskelan J. 

Maija Vilkkumaa on energinen ja voimallinen live-esiintyjä. Tämä lukuisilla Emma-palkinnoilla palkittu esiintyjä, säveltäjä ja sanoittaja on ollut Suomen musiikintekijöiden kärkikastia jo neljän vuosikymmenen ajan. Hän on tunnettu muun muassa hiteistään Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Hei sisko. Uutta musiikkia Maija Vilkkumaa on julkaissut maaliskuussa ja uusi levy ilmestyy syksyllä 2022.  

Uutta musiikkia on keväällä julkaissut myös tapahtumassa esiintyvä Emma-palkittu artisti F, joka yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti räppiä, R&B:tä ja pop-vaikutteita. Lahjakkuutensa lisäksi hän on saanut erityisesti kiitosta kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää nuoren naisen näkökulmasta kirjoitetulla räpillä. Uudelta Jos-albumilta on julkaistu tähän mennessä singlet Ihana, Menetän sut (feat. Hassan Maikal) ja Mitä jos (feat. Kasmir).  

Järrä & Koskelan J edustavat tapahtuman artisteissa nuorten Pirkanmaalaisten osaamista. Räppärit haluavat musiikillaan ottaa kantaa asioihin ja käsitellä asioita, joista voisi muuten olla vaikea puhua. Vastapainona tälle duolta löytyy myöskin pilke silmäkulmasta ja mukaansatempaava lavaenergia on kaksikolle kaikki kaikessa. 

Seuraa tapahtumaviestintää verkkosivuilla www.pirkkala.fi/summer-boom-2022


Tapahtuma on osa Pirkkalan kunnan 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Tutustu juhlavuoteen Pirkkala100-verkkosivulla! 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"