Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkalan Joulunavausta vietetään Suupantorilla 26.-27.11.2021

Suupantori täyttyy jouluisesta tunnelmasta, kun Pirkkalan Joulunavausta vietetään perjantaina 26.11. klo 12-18 ja lauantaina 27.11. klo 10-16.

Joulunpunaisissa mökeissä on myynnissä muun muassa leipomotuotteita, havukransseja ja sisustus- ja lahjatavaratuotteita. Joulukahvilasta voi ostaa jouluisia herkkuja.

Myyntipisteiden lisäksi tapahtumassa on monipuolista alueohjelmaa. Pirkkalan kunnan Nuorten neuvoston puheenvuoro avaa tapahtuman. Taikapukki eli taikova joulupukki on tavattavissa torilla perjantaina ja lauantaina. SirkusRakkausPumPumin maalaustalossa maalataan kankaisille seinille PellePändin musisoidessa. Musiikkia kuullaan myös Pirkan opiston lauluryhmän Ilo laulaa! ja Laulukuoro Kultaiset Pirkattaret toimesta. LC Pirkkalan Pirkattarien joulukorttiaskarteluun ja arpajaisiin voi osallistua pääkirjaston tiloissa ja nuorisopalveluiden Siili-matkailuauto ja Pirkkalan seurakunta ovat paikalla kumpanakin päivänä. Pimeyden keskelle valoa tuo Duo LED-Show Flamma.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Järjestäjä toivoo, että asiakkaat saapuisivat paikalle vain terveenä ja kiinnittäisivät huomiota turvaväleihin ja hyvään käsihygieniaan. Tapahtumassa on voimassa vahva maskisuositus. 

Katso lisätiedot tapahtumasta.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"