Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkala-kampuksen yleisten alueiden katusuunnitelmaehdotus nähtävillä

Pirkkala-kampuksen ympäristön yleisten alueiden rakentamiseen liittyvät katu-, piha- ja pysäköintialueiden sekä vesihuollon suunnitelmat ovat valmistuneet. Aluetta koskevat katusuunnitelmat ovat virallisesti nähtävillä 7-21.2.2024 mahdollisia muistutuksia varten.

Alueen vesi-, jätevesi- ja hulevesiverkosto uusitaan, piha- ja pysäköintialueet rakennetaan ja myös valaistusta uusitaan. Suupankujan alku kaksisuuntaistetaan, jotta mahdollistetaan sujuva liikennöinti uudelle pysäköintialueelle. Ollikantien ja Suupankujan risteysalue tehdään korotettuna. Katusuunnitelmien tavoitteena on toteuttaa LPA-alueille osoitetut pysäköinti- ja saattoliikennejärjestelyt, jotka jatkossa palvelevat koulukampuksen ja vapaa-aikakeskuksen päivä- ja iltakäyttäjiä. Lisäksi katusuunnitelmalla mahdollistetaan tarpeelliset nykyisten katujärjestelyjen muutokset.

Tutustu suunnitelmiin tarkemmin kunnan internetsivujen Hanke-osiossa: Pirkkala-kampuksen yleisten alueiden rakentaminen tai voit käydä tutustumassa suunnitelmiin kunnan Asiointipisteessä osoitteessa Viistokuja 3, Pirkkala.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"