Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkala avaa rajoitetusti vapaa-aikakeskuksen ja muita tiloja lasten ja nuorten harrastamiseen

Alle 20-vuotiaat pääsevät jälleen harrastamaan kunnan tiloissa ensi maanantaista alkaen. Toiminnassa tulee noudattaa voimassa olevia rajoituksia ja turvaohjeita.

Pirkkalan kunta avaa rajoitetusti vapaa-aikakeskuksen ja muita kunnan tiloja maanantaista 26. huhtikuuta alkaen vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneiden lasten ja nuorten harrastamiseen.

Vapaa-aikakeskusta ei avata julkiseen käyttöön, mutta lasten ja nuorten harrasteryhmät voivat toimia liikuntasalissa. Keskus pysyy muuten kiinni. Aikuisten harrastusryhmät ovat edelleen tauolla.

Koulujen liikuntasalit ovat myös käytettävissä alle 20-vuotiaiden liikuntaan maanantaista alkaen kahta poikkeusta lukuun ottamatta. Naistenmatkan koulun liikuntasali ja puolet Suupanniityn koulun liikuntasalista on otettu ruokasalikäyttöön, jotta ruokailu voidaan järjestää väljemmin koronasuositusten mukaan. Näitä saleja ei sen vuoksi voida vielä avata normaaliin käyttöön.

Myös kunnan järjestämät nuorten liikuntaryhmät alkavat jälleen kokoontua. Tarkemmat tiedot aikatauluista löytyvät Lasten ja nuorten liikunta -verkkosivulta.

Pirkanmaa pandemiaohjausryhmä linjasi eilen, että alle 20-vuotiaiden ryhmäharrastukset myös sisätiloissa voidaan käynnistää OKM:n ja THL:n turvaohjeita noudattaen. Ohjeistuksen mukaisesti toiminnassa tulee noudattaa muun muassa 10 henkilön rajoitusta ja toiminta tulee toteuttaa siten, että osallistujien välillä säilyy 2 metrin turvaväli.

Ohjattu ryhmätoiminta alkaa nuorisotila Nastassa perjantaina

Myös vapaan sivistyksen opetustoiminta, taiteen perusopetus ja nuorisotilat voidaan avata nuorille ohjattuun ryhmätoimintaan maskisuositusta ja turvaohjeita noudattaen.

Nuorisotila Nastassa alkaa ohjattu ryhmätoiminta perjantaina 23. huhtikuuta alkaen 3.–6.-luokkalaisille sekä 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.  Ryhmätoimintaan pääsee kerrallaan 8 nuorta erikseen ajan varaamalla.

Liikkuva nuorisotila Siili kulkee normaalisti perjantai-iltaisin.

Lisätietoja ajan varaamisesta sekä muista nuorten toiminnoista ja aikatauluista löytyy Nuorisotyö-verkkosivulta.

 

 

Lisätiedot

Tero Saatsi
vapaa-aikapäällikkö
040 133 5629
tero.saatsi@pirkkala.fi

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"