Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkkala 100 -juhlavuoden kalenteri saapuu koteihin jouluviikolla

Pirkkalan kunta täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Kunta on painattanut vuodelle 2022 kalenterin, joka esittelee juhlavuoden ohjelmaa. Kalenteri jaetaan joka kotiin Pirkkalassa jouluviikolla.

Pirkkala 100 -kalenteri esittelee juhlavuoden ohjelmista 100 ja vähän päälle. Kalenterissa ovat mukana ne ohjelmat, joiden ajankohdat olivat tiedossa sen tekohetkellä. Tarjonnasta löytyy muun muassa näyttelyitä, tapahtumia, työpajoja, konsertteja, luentoja ja teatteria.

Heti tammikuussa pirkkalalaiset pääsevät muun muassa katsomaan Vuorenkuninkaan luolassa -valoesitystä, neulomaan mysteerivillasukkaa yhteisneulontana, kuuntelemaan sinfoniaorkesterin konserttia ja katsomaan kunnan tarjoamaa divarin salibandyottelua.

Juhlavuosi näkyy eri tavoin kunnan palveluissa pitkin vuotta, muun muassa teemakuukausina ja erilaisina kampanjoina, kuten 100 liikuntapistettä ja 100 luontotekoa. Mukana ovat myös Elävä Suupantori -ohjelmakokonaisuus ja Yhteinen Pirkkalamme -yleisöluennot.

Ohjelma täydentyy vielä juhlavuoden aikana, joten kalenterissa on tilaa lisämerkinnöille.

Juhlavuoden teeman mukaisesti ohjelmaa rakennetaan ja toteutetaan yhdessä. Tekijöitä voimme olla me kaikki.

Kalenteri pysyy pystyssä pöydällä

Kalenterissa on yksi sivu jokaiselle kuukaudelle. Juhlavuoden ohjelmat on merkitty sivuille vaaleanpunaisella värillä. Taustapuolelta löytyvät tarkemmat tiedot. Kalenterin koko on 210 x 250 millimetriä. Se sisältää taustapahvin, jonka avulla kalenterin voi laittaa pystyyn pöydälle.

Kalenterin kuvat on ottanut Pirkkalasta Skyfoxin Marko Kallio muutaman viime vuoden aikana.

Kalenterit ovat julkisia tiedotteita, ja ne toimitetaan suorajakeluna koteihin jouluviikolla. Mikäli et jostain syystä saa kalenteria, voit noutaa sen itsellesi kunnan Asiointipisteestä osoitteesta Koulutie 1.  

Pirkkalan kunta varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin. Tarkemmat ohjelmatiedot päivittyvät kunnan verkkosivuille ja tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löytyy Pirkkala 100 -kategoria, jonka avulla ohjelmatiedot löytyvät nopeasti.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"