Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkanmaan kunnat valmistautuvat yksinyrittäjätuen jakamiseen

Pirkanmaan yrittäjät, Tampereen kauppakamari, Pirkanmaan kunnat, Tampereen kaupunkiseudun yrityspalveluyhtiö Ensimetri ja Business Tampere ovat suunnitelleet yhdessä palvelukokonaisuuden COVID-19 epidemian aiheuttamaan yritysten neuvonnan tarpeeseen.

Neuvonta sisältää yhden puhelinnumeron, josta saa yleistä kriisiapuneuvontaa sekä yksinyrittäjätuen neuvontaa. Kriisiapuneuvontaa tarjoaa Pirkanmaan yrittäjät yhdessä yhteistyöverkostonsa kanssa. Yksinyrittäjätuen neuvontaa antavat Pirkanmaan kunnat.

Neuvontapalvelun numero on 03 56 56 5040

Neuvontapalvelu avautuu tiistaina 14.4.klo 9. Palvelu on avoinna arkipäivisin klo 9–17. Neuvontaa saa huhti-toukokuun aikana myös iltaisin tiistaisin ja torstaisin klo 9–19.

Tuen hakeminen

Tukea haetaan yhteisen sähköisen käsittelyjärjestelmän kautta osoitteessa www.tukialusta.fi.

Haku avautuu viikolla 17 ja se edellyttää vahvaa tunnistautumista esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Sivustolla annetaan myös ohjeita hakemiseen ja tiedotetaan kuntakohtaisista ohjeista.

Webinaari yksinyrittäjän tukimuodoista

Business Tampere järjestää yhteistyössä Pirkanmaan kuntien, Pirkanmaan yrittäjien ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa webinaarin keskiviikkona 15.4. klo 10. Aiheena on yksinyrittäjän tukimuodot kriisiaikana.

Webinaarissa kuulet tuoreimmat tiedot ja ohjeet sekä yksinyrittäjän työttömyysturvasta että yksinyrittäjälle suunnatusta tuesta. Lisäksi webinaarissa kerrotaan pirkanmaalaisille yrittäjille suunnatusta kriisitukipalvelusta ja sen organisoimisesta. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä puhujille.

Info on suomenkielinen ja maksuton. Webinaariin pääset osoitteessa:

https://businesstampere.com/fi/?event=yksinyrittajan-tukimuodot-kriisiaikana

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"