Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Pirkanmaan kulttuuripankki -verkkopalvelu on avautunut kulttuurin tekijöille

Uusi Pirkanmaan kulttuuripankki -verkkopalvelu on avautunut kulttuurin tekijöille osoitteessa kulttuuripankki.fi. Kulttuuripankki on maksuton verkkopalvelu, johon voivat rekisteröityä pirkanmaalaiset ammattimaisesti toimivat taiteilijat, tuottajat, kulttuuri- ja taideyhteisöt sekä taidelaitokset.

Kulttuuripankki kokoaa yhteen ja tuo näkyviin paikalliset kulttuurin- ja taiteentekijät sekä heidän tilattavat palvelunsa. Verkkopalvelu auttaa kulttuuripalvelujen tilaajia löytämään tekijät ja heidän palvelunsa yhdestä paikasta. Tilaajatahoina voivat olla esimerkiksi kunnat, hyvinvointialueet, yritykset tai yksityishenkilöt.  

– Toivon, että pirkanmaalaiset kulttuuri- ja taidetoimijat liittyvät Pirkanmaan kulttuuripankkiin sankoin joukoin!  Verkkopalvelu lanseerataan laajalle yleisölle helmikuussa 2023. Nyt on oikea hetki tallettaa kulttuuripankkiin tietoa omasta osaamisesta sekä tilattavista kulttuuri- ja taidepalveluista. Näitä voivat olla esimerkiksi esitykset, työpajat ja näyttelyt sekä erilaiset kulttuurialan asiantuntija- ja tuotantopalvelut, kertoo Kulttuuri ja taide virtaa -projektin projektipäällikkö Anna Szalay

Pirkanmaan kulttuuripankki -verkkopalvelu on kehitetty osana Pirkanmaan kulttuurin alueellista kehittämistehtävää, Kulttuuri ja taide virtaa -projektia. Kehittämistehtävän toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhteistyössä 14 Pirkanmaan kunnan kanssa, jotka ovat Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Kehittämistehtävän rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö. Verkkopalvelua ylläpitää Tampereen kaupunki.

Pirkkalassa toimiville taiteen ja kulttuurin tekijöille on tarjolla lisätietoa verkkopalvelusta seuraavassa Pirkkalan alueen kulttuuritoimijoiden tapaamisessa 13.12.2022.

Lue lisää Pirkanmaan kulttuuripankista > Tampere.fi > Ajankohtaista 1.12.2022

Lisätiedot

Pirkanmaan kulttuuripankki

johtava koordinaattori Anna Szalay, anna.szalay@tampere.fi

Kulttuuripankki.fi

Pirkkalan alueen kulttuuritoimijat

kulttuurikoordinaattori Karoliina Karpiomaa, karoliina.karpiomaa@pirkkala.fi.

Pirkkala.fi > kunnan ja järjetöjen yhteistyömuodot

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"