Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Osallistu etänä jumppatunnille

Pirkkalan kunnan liikunnanohjaajat järjestävät 19. tammikuuta alkaen jumppatunteja Facebook Live -ohjauksina. Facebook Livet ovat suoria lähetyksiä, ja niitä voi seurata kunnan Facebook-kanavalla myös kirjautumatta.

Facebook Liveissä ohjataan tuolijumppaa, seniorijumppaa, työikäisten kotitreeniä ja venyttelyä. Mahdollisuuksien mukaan live-ohjauksia voidaan kevään mittaan laajentaa muillekin jumppatunneille. Tunnit kestävät 30–45 minuuttia, ja ne ohjataan kuten ryhmäliikuntatunnit normaalistikin ohjattaisiin. Live-ohjauksia järjestetään niin kauan, kun lähikokoontumiset eivät ole mahdollisia.

Katso alta jumppien aikataulut sekä ohjeet jumppatunneille osallistumiseen.

 

Jumpat Facebook live-lähetyksinä

 • Maanantaisin klo 13-13.30
  Tuolijumppa
 • Tiistaisin klo 10–10.30
  Tuolijumppa
 • Keskiviikkoisin klo 10–10.45
  Seniorijumppa
 • Keskiviikkoisin klo 17.30-18.15
  Venyttely/Kehonhuolto
 • Torstaisin klo 10–10.45
  Venyttely/Kehonhuolto
 • Torstaisin klo 16.30–17.30
  Työikäisten kotitreeni 45min. + venyttely 15min. 

 

Osallistu näin

 1. Jos olet kirjautuneena Facebookissa, saat ilmoituksen live-lähetyksen alkamisesta. Live-lähetys alkaa pyöriä Pirkkalan kunnan Facebook-sivulla (@pirkkalankunta) 5 minuuttia ennen jumppatunnin alkua.
 2. Jos sinulla ei ole käytössäsi Facebookia, voit osallistua jumppatunnille myös menemällä osoitteeseen www.facebook.com/pirkkalankunta. Mikäli live-lähetys ei näy suoraan sivun yläreunassa, klikkaa vasemmasta sivupalkista Videot-kohtaa. Käynnistä tarvittaessa lähetys painamalla Käynnistä video -painiketta.

Lisätiedot

Lisätietoa jumppatunneista ja niille osallistumisesta saat liikunnanohjaajilta. Katso ohjaajien yhteystiedot kunnan verkkosivuilta.

 

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"